starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Beleving aan Zee

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
10,0
Uit 14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

In 1 woord..TOP!

Afgelopen weekend hebben wij als damesvoetbalteam 2 leuke activiteiten gehad via Beleving aan Zee. De communicatie voorafgaand verliep heel soepel en duidelijk en ook was duidelijk wat we mochten verwachten. De organisatie tijdens de activiteiten zelf was goed en de sfeer was heel gezellig en ontspannen. Voor beide activiteiten was Jeroen onze gastheer. Complimenten voor hem!

dinsdag, 3 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Cocktailworkshop

Erg gezellige cocktailworkshop gehad. Top geregeld en gezellige begeleiding!

dinsdag, 29 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top organisatie

Vrijgezellenfeest van A tot Z geregeld. Top gedaan!

maandag, 7 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop Cocktail Shaken

Met het werk (teamuitje) een workshop cocktail shaken gevolgd, de workshop was erg leuk en de begeleiding was top!

donderdag, 1 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Expeditie Robinson

Tijdens het vrijgezellenfeest voor mijn vriendin liet een ander evenementenbureau ons in de steek. Alles was blijkbaar geannuleerd, alleen waren ze dat 'even vergeten' door te geven. Daar sta je dan met 8 meiden in Scheveningen...zonder programma. Geen bureau natuurlijk die dit kon oplossen....GELUKKIG kwamen we bij Jeroen terecht. 1 telefoontje was genoeg. Hij twijfelde geen moment, schoof in zijn planning en regelde binnen een uur een super programma voor ons: Expeditie Robinson ! Competitie, hilarische, momenten, soms even flink nadenken: super gaaf. Tegen een zeer nette prijs. Laura & Siem waren gepassioneerde spelleiders. Twijfel niet en kies voor deze gepassioneerde mensen die er alles aan doen je dag onvergetelijk te maken. Nogmaals bedankt!
Hartelijke groet, Susanne (Elburg)

vrijdag, 28 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Creatieve workshop

Workshop Wikkelarmband maken
Dit is echt een leuke workshop. Ik heb een beautiful colorful bracelet gemaakt samen met Laura (The workshop coach). Zij is een super enthousiaste dame die veel geduld heeft. Zij heeft mij heel goed geholpen, zodat alle kralen en bedeltjes stevig aan elkaar zitten.

Workshop Cocktail shaken
Deze workshop is heel stoer en tegelijkertijd heel elegant. Het is super fun en super easy om te maken en het smaakt super delicious! De les heeft Laura vol energie gegeven en met een smile op haar gezicht.

Resultaat
Ik ben zeer tevreden met de workshops en met de eindresultaten. Deze workshops zijn echte aanraders. I will spread the love throughout my beautiful colorful bracelet.

vrijdag, 28 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super activitieit!

Erg genoten tijdens ons bedrijfsuitje. Met 16 personen werden wij door twee instructeurs van Beleving aan Zee opgevangen. Alle collega's waren binnen een half uur zelfstandig aan het vliegeren. Na een uur konden een aantal aan de grote vlieger. Heerlijke stranddag!

vrijdag, 28 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshops

Workshop Wikkelarmband maken
Dit is echt een leuke workshop. Ik heb een beautiful colorful bracelet gemaakt samen met Laura (The workshop coach). Zij is een super enthousiaste dame die veel geduld heeft. Zij heeft mij heel goed geholpen, zodat alle kralen en bedeltjes stevig aan elkaar zitten.

Workshop Cocktail shaken
Deze workshop is heel stoer en tegelijkertijd heel elegant. Het is super fun en super easy om te maken en het smaakt super delicious! De les heeft Laura vol energie gegeven en met een smile op haar gezicht.

Resultaat
Ik ben zeer tevreden met de workshops en met de eindresultaten. Deze workshops zijn echte aanraders. I will spread the love throughout my beautiful colorful bracelet.

donderdag, 15 september 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Geweldige ervaring met powerkiten + leuk enthousiast personeel top dag!

maandag, 20 juni 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Expeditie Robinson

Tijdens het vrijgezellenfeest voor mijn vriendin liet een ander evenementenbureau ons in de steek. Alles was blijkbaar geannuleerd, alleen waren ze dat 'even vergeten' door te geven. Daar sta je dan met 8 meiden in Scheveningen...zonder programma. Geen bureau natuurlijk die dit kon oplossen....GELUKKIG kwamen we bij Jeroen terecht. 1 telefoontje was genoeg. Hij twijfelde geen moment, schoof in zijn planning en regelde binnen een uur een super programma voor ons: Expeditie Robinson ! Competitie, hilarische, momenten, soms even flink nadenken: super gaaf. Tegen een zeer nette prijs. Laura & Siem waren gepassioneerde spelleiders. Twijfel niet en kies voor deze gepassioneerde mensen die er alles aan doen je dag onvergetelijk te maken. Nogmaals bedankt!
Hartelijke groet, Susanne (Elburg)

zondag, 22 mei 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Helemaal top!

Ons vrijgezellenfeestje werd gered door de snelle en flexibele instelling van beleving aan zee! Leuk spel, goed materiaal en de begeleiding is gemaakt voor dit vak! Super en nogmaals bedankt!

zondag, 22 mei 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Expeditie Robinson op het strand!

Super toffe dag gehad met aansluitend een uitgebreide BBQ bij een strandtent.

vrijdag, 1 april 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Expeditie Robinson activiteit

Gezellige en actieve dag met typische ER proeven zoals vuur maken, schat graven, eetproef. Erg leuk om met je vrienden/vriendinnen de competitie aan te gaan en je bent lekker op het strand!

woensdag, 16 maart 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top dagje op het strand

Geweldig de wandelende 'A'! super grappig! Goede communicatie en top georganiseerd.

donderdag, 4 februari 2016

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01