starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Afrikapercussie

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,1
Uit 15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijke middag met ongekende gezelligheid

De ruimte was gezellig (alleen het binnenkomen zijn ze nog aan t werk om dit gezellig te maken) en Sebastiaan gaf de ruimte om ook te kunnen "freestylen". We wisten niet dat de djembe workshop zo relaxed en leuk kon zijn en dan nog gave muziek produceren ook met zijn allen. Echt een aanrader om dit te doen!

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig, swingend, ontspannen!

Leuk om samen met collega's te doen. Goede uitleg van het bespelen van de djembé, ook een paar andere instrumenten uit kunnen proberen. Met de groep kun je al snel een paar ritmes spelen. Ruimte voor verschil in talent of ervaring. Gezellige workshopleider!

maandag, 27 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

leerzaam en gezellig

Uitleg duidelijk en helder

zaterdag, 25 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

het was super om te doen. veel geleerd en lol gehad

super.

donderdag, 23 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het een hele leuke ervaring.

Relaxte sfeer! Over de prijs-kwaliteitverhouding kan ik niets zeggen, omdat ik dat niet weet. Daarom beoordeel ik dit in het midden met 3 sterren.

woensdag, 22 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk, veel plezier gehad en super leuk.

Ik vond de workshop erg leuk. Tijdens mijn verjaardag wilde ik wat leuks doen met mijn vriendinnen. Nou dat is zeker gelukt. Het was een super toffe verjaardag met de workshop als hoogtepunt. Niet te moeilijk en toch leuk.

maandag, 6 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassende, mizikale interactie met groep

Prijs/kwaliteit niet beoordeeld: workshop als kado gekregen.

dinsdag, 17 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig om samen met mijn familie muziek te maken

Fijn hoe je ons ontving en begeleidde. Heel rustig en enthousiast. Je nam ons mee op Djembé reis, stap voor stap speelde we mee en aan het eind speelden we samen ons lied. Met geleerde riffels en vrij spel wat op een natuurlijke manier op kwam. Heel mooi en bijzonder, vooral om met mijn familie te doen, iets wat we niet eerder deden. Alles mocht er zijn, plezier, kwetsbaarheid, eigenheid , volgen, ... Dankjewel

maandag, 16 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een sfeer, iedereen heeft ervan genoten.

We hebben een topavond gehad. Leuk en afwisselend programma. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

vrijdag, 13 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een geweldige workshop was dit!

Een uur lang een swingende workshop waar iedereen aan mee kan doen: muzikaal of niet-muzikaal. Sebastiaan bouwt het goed op en begeleidt de groep (bij ons 70 personen) naar een mooi slotakkoord.

maandag, 2 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben genoten!

Hele leuke workshop met veel vaart, humor en enthousiasme.

donderdag, 28 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige leuke percussie workshop gehad, enthousiaste docent en speelt in op niveau en samenstelling van de groep. Onze kleindochter van 3 zat de dagen er na nog te zingen op het ritme van: A- fr-ca en pannenkoeken pannenkoeken. Een aanrader!!!

Prijs kwaliteit verhouding van de workshop is prima.
Ik beveel deze workshop van harte aan .

woensdag, 27 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuke avond voor een divers gezelschap jong en ''ouder'', onder prima begeleiding van Sebastiaan.

Prima georganiseerd, goede prijs/kwaliteit verhouding....aanrader!

woensdag, 27 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een zeer fijne ambiance

8

dinsdag, 26 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een workshop van Afrika Percussie is een geweldige manier om je team te laten samenspelen.

Sebastiaan was een inspirerende begeleider met duidelijk veel ervaring als percussionist èn als coach/begeleider; ervaring die hij graag deelt. Zeer geslaagd evenement voor mijn team.

dinsdag, 19 februari 2019
Logo van Afrikapercussie

Afrikapercussie

Adresgegevens
Klapwijkse Eilanden 55
2652 ET BERKEL RODENRIJS
Telefoonnummer

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01