starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen ActionDome

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
8,0
Uit 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel veel plezier gehad!

Dit is echt leuk en voor iedereen geschikt!

zaterdag, 20 januari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een geweldige dag!

Fantastische dag beleefd met Avontuur in Arcen. Met een groep vrijwilligers van KiKa hebben we een geweldige dag ervaren met jeepsafari en buggysafari. Dit ook nog eens kosteloos aangeboden. Avontuur in Arcen is reeds enkele jaren tevens begunstiger van KiKa. Juist daarom was het nu zo leuk dat we zelf een dag mochten meemaken. En wat was het super!! We hebben gegild, gelachen en geschreeuwd van lol en plezier. Natuurlijk waren de jeeps geen juweeltjes...maar dat hoeft ook niet! De tocht was super begeleid door 2 jongens die telkens klaar stonden. Na afloop hebben wij een BBQ gehouden (dit is normaal niet te boeken). Grote complimenten over de uitmuntende vriendelijkheid van eigenaren Addy en Boy. Heren met het hart op de goede plek! Dus samengevat: voor een sublieme dag uit ...Avontuur in Arcen!

woensdag, 28 november 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk ontspannen middagje

Mijn collega en ik zijn met een kleine groep psychiatrische patienten gaan boogschieten bij Avontuur in Arcen. Bij de ontvangst was het wat rommelig, omdat er meerdere groepen op dat tijdstip aankwamen. Daarnaast was ook het terrein wat ongeorganiseerd. Dit was wat jammer, maar daarentegen heeft de persoon die uitleg gaf over het boogschieten enorm veel tijd en geduld gehad om het duidelijk uit te leggen aan onze patienten(meerdere malen). Er werd ons koffie en thee aangeboden,daarnaast was er ook de mogelijkheid om tussendoor zelf wat te nuttigen uit een frisdrankautomaat op het terrein. Uiteindelijk mochten we gewoon onze gang aan op het tempo dat de patiënten nodig hadden. Ook hadden we de keus om met zo'n 'ouderwetse' boog op een rieten schijf te schieten. Dus variatie was ook aanwezig. Voor onze groep was er precies genoeg controle, maar ook genoeg vrijheid om een heerlijke actieve en ontspannen middag te hebben.

woensdag, 28 november 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Familiedagje

Voor onze familiedag wilden we eigenlijk gaan buggy rijden en dan Paintball. Helaas waren de buggies al geboekt voor die dag en toen adviseerde Boy ons de Snorscootertocht te doen naar Ijssalon Clevers in Grubbenvorst. Een route over paden en door de bossen en op de terugweg nog gestopt bij Jagersrust in Velden waar toen zelfs een dweilorkest speelde. Hele goede tip Boy! Tijdens het Paintballen hebben we ons rot gelachen, wat is dat leuk! De begeleiding zorgt ervoor dat ook mensen die minder mobiel zijn plezier beleven, het gaat heel ontspannen allemaal. We komen ook zeker nog eens terug en gaan dan buggy rijden.

vrijdag, 2 november 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Slecht weer is geweldig!

Omdat het koud en nat was, hadden we geen hoge verwachting van de tocht. Dat was dus een misverstand, de modder en het water sloegen over de daken van de jeeps terwijl we over de bospaden reden met de kachel aan. WAT EEN ERVARING! Onderweg in het bos gestopt voor soep, koffie en thee en er met 45 personen heerlijk in de buitenlucht van genoten! De rondleiding bij de IJsvogel en de "proefborrels"achteraf waren heerlijk na zo'n middag buiten. Het stamppotten buffet met de eigen gemaakte erwtensoep als voorgerecht en de proeverij van de winterbieren van Hertog Jan waren geweldig als afsluiting van zo'n dag. Heerlijk als het frisser wordt, dan heb je gewoon meer energie buiten. Avontuur In Arcen, we komen terug!

vrijdag, 2 november 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Iedere keer weer goed!

Wij zijn nu met onze personeelsvereniging al 3 keer geweest. Buggyrijden, jeepsafari, paintball en vorige week een snorscootertocht met aansluitend een rondleiding bij Hertogjan en boogschieten bij de Hertogjanproeverij, het brouwerijcafe. Super allemaal! We hebben hier tenminste persoonlijke aandacht en interesse. Dat zie je bij de grote bedrijven niet. Geen marmer, geen verlichtte spiegels, maar wel heel veel plezier! Zeker doen

vrijdag, 2 november 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kinderfeestje Paintballen

Hallo beste mensen Zaterdag kinderfeest bij jullie gehad. Paintballen. De jongens vonden het kei tof en waren lekker uitgeput. Ze hebben het er nog over dat het het leukste kinderfeest was tot nu toe. Jongens hartstikke bedankt. Sacha, Barry en Dani

vrijdag, 2 november 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedrijfsuitje!

We werden ontvangen in een legertent waarin we in een warme (houtkachel)en gezellige sfeer een vergadering hadden van +/- 2 uur met koffie /thee,lekker primitief,daarna een heerlijke lunch in de Streekerij (150 m afstand)om 13:00h vertrokken we voor een jeepsafari van 1,5 uur prachtige rit in een mooie omgeving(zeker met de winterzon)daarna bezoek aan bierbrouwerij " Hertog Jan ",mooie afwisseling en weer lekker dichtbij(150 m)t.o. de brouwerij konden we genieten in de Proeverij van een heerlijk biertje met aansluitend hier een uitstekend diner gebruikt,dit bedrijfsuitje is zeker de moeite waard.

dinsdag, 19 juni 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Toppie

Addy, Boy, Het was weer toppie! Bedankt. Met vriendelijke groet, Olav Heurkens Auto Heurkens

zaterdag, 11 februari 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Da's pas ruig!

Onderweg naar Maastricht voor ons vrijgezellenfeest in Arcen gestopt voor een buggytocht. Kunnen we iedereen aanbevelen, modder tot in je bilnaad. De begeleiders vertelden ons dat ze de tocht naar de wensen van de deelnemers aanpassen, omdat niet iedereen een modderige bilnaad wil. Voor ons was dit het hoogtepunt van de dag.
Avontuur In Arcen, bedankt!

woensdag, 30 maart 2011
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig vrijgezellenfeest georganiseerd

Via ons brandweerkorps waren we bij Avontuur In Arcen terecht gekomen voor ons jaarlijkse uitje. Toen hebben we een jeepsafari gedaan en de Hertog Jan bierbrouwerij bezocht. Geweldig was het, heel veel plezier gehad. Omdat we toen de buggy's hadden gezien, zijn we terug gekomen voor een buggytocht met paintball onderweg. Ik geloof niet dat ik ooit in mijn leven zo gelachen heb, wat zagen we eruit!

Avontuur In Arcen, ga zo door! We komen terug!

vrijdag, 11 februari 2011

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01