Logo van ActionDome

ActionDome

Romerstraat 20
5911 HV VENLO
T: 077-4623622

ActionDome

Gemiddeld een 8,0 uit 5 beoordelingen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
zaterdag, 20 januari 2018

Heel veel plezier gehad!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Dit is echt leuk en voor iedereen geschikt!
woensdag, 28 november 2012

Wat een geweldige dag!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Fantastische dag beleefd met Avontuur in Arcen. Met een groep vrijwilligers van KiKa hebben we een geweldige dag ervaren met jeepsafari en buggysafari. Dit ook nog eens kosteloos aangeboden. Avontuur in Arcen is reeds enkele jaren tevens begunstiger van KiKa. Juist daarom was het nu zo leuk dat we zelf een dag mochten meemaken. En wat was het super!! We hebben gegild, gelachen en geschreeuwd van lol en plezier. Natuurlijk waren de jeeps geen juweeltjes...maar dat hoeft ook niet! De tocht was super begeleid door 2 jongens die telkens klaar stonden. Na afloop hebben wij een BBQ gehouden (dit is normaal niet te boeken). Grote complimenten over de uitmuntende vriendelijkheid van eigenaren Addy en Boy. Heren met het hart op de goede plek! Dus samengevat: voor een sublieme dag uit ...Avontuur in Arcen!
woensdag, 28 november 2012

Heerlijk ontspannen middagje

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Mijn collega en ik zijn met een kleine groep psychiatrische patienten gaan boogschieten bij Avontuur in Arcen. Bij de ontvangst was het wat rommelig, omdat er meerdere groepen op dat tijdstip aankwamen. Daarnaast was ook het terrein wat ongeorganiseerd. Dit was wat jammer, maar daarentegen heeft de persoon die uitleg gaf over het boogschieten enorm veel tijd en geduld gehad om het duidelijk uit te leggen aan onze patienten(meerdere malen). Er werd ons koffie en thee aangeboden,daarnaast was er ook de mogelijkheid om tussendoor zelf wat te nuttigen uit een frisdrankautomaat op het terrein. Uiteindelijk mochten we gewoon onze gang aan op het tempo dat de patiënten nodig hadden. Ook hadden we de keus om met zo'n 'ouderwetse' boog op een rieten schijf te schieten. Dus variatie was ook aanwezig. Voor onze groep was er precies genoeg controle, maar ook genoeg vrijheid om een heerlijke actieve en ontspannen middag te hebben.
vrijdag, 2 november 2012

Slecht weer is geweldig!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Omdat het koud en nat was, hadden we geen hoge verwachting van de tocht. Dat was dus een misverstand, de modder en het water sloegen over de daken van de jeeps terwijl we over de bospaden reden met de kachel aan. WAT EEN ERVARING! Onderweg in het bos gestopt voor soep, koffie en thee en er met 45 personen heerlijk in de buitenlucht van genoten! De rondleiding bij de IJsvogel en de "proefborrels"achteraf waren heerlijk na zo'n middag buiten. Het stamppotten buffet met de eigen gemaakte erwtensoep als voorgerecht en de proeverij van de winterbieren van Hertog Jan waren geweldig als afsluiting van zo'n dag. Heerlijk als het frisser wordt, dan heb je gewoon meer energie buiten. Avontuur In Arcen, we komen terug!
vrijdag, 11 februari 2011

Geweldig vrijgezellenfeest georganiseerd

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Via ons brandweerkorps waren we bij Avontuur In Arcen terecht gekomen voor ons jaarlijkse uitje. Toen hebben we een jeepsafari gedaan en de Hertog Jan bierbrouwerij bezocht. Geweldig was het, heel veel plezier gehad. Omdat we toen de buggy's hadden gezien, zijn we terug gekomen voor een buggytocht met paintball onderweg. Ik geloof niet dat ik ooit in mijn leven zo gelachen heb, wat zagen we eruit!

Avontuur In Arcen, ga zo door! We komen terug!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties