starhomeshareinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-place

Beoordelingen ActionDome

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
8,0
Uit 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel veel plezier gehad!

Dit is echt leuk en voor iedereen geschikt!

zaterdag, 20 januari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk ontspannen middagje

Mijn collega en ik zijn met een kleine groep psychiatrische patienten gaan boogschieten bij Avontuur in Arcen. Bij de ontvangst was het wat rommelig, omdat er meerdere groepen op dat tijdstip aankwamen. Daarnaast was ook het terrein wat ongeorganiseerd. Dit was wat jammer, maar daarentegen heeft de persoon die uitleg gaf over het boogschieten enorm veel tijd en geduld gehad om het duidelijk uit te leggen aan onze patienten(meerdere malen). Er werd ons koffie en thee aangeboden,daarnaast was er ook de mogelijkheid om tussendoor zelf wat te nuttigen uit een frisdrankautomaat op het terrein. Uiteindelijk mochten we gewoon onze gang aan op het tempo dat de patiënten nodig hadden. Ook hadden we de keus om met zo'n 'ouderwetse' boog op een rieten schijf te schieten. Dus variatie was ook aanwezig. Voor onze groep was er precies genoeg controle, maar ook genoeg vrijheid om een heerlijke actieve en ontspannen middag te hebben.

woensdag, 28 november 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Familiedagje

Voor onze familiedag wilden we eigenlijk gaan buggy rijden en dan Paintball. Helaas waren de buggies al geboekt voor die dag en toen adviseerde Boy ons de Snorscootertocht te doen naar Ijssalon Clevers in Grubbenvorst. Een route over paden en door de bossen en op de terugweg nog gestopt bij Jagersrust in Velden waar toen zelfs een dweilorkest speelde. Hele goede tip Boy! Tijdens het Paintballen hebben we ons rot gelachen, wat is dat leuk! De begeleiding zorgt ervoor dat ook mensen die minder mobiel zijn plezier beleven, het gaat heel ontspannen allemaal. We komen ook zeker nog eens terug en gaan dan buggy rijden.

vrijdag, 2 november 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Iedere keer weer goed!

Wij zijn nu met onze personeelsvereniging al 3 keer geweest. Buggyrijden, jeepsafari, paintball en vorige week een snorscootertocht met aansluitend een rondleiding bij Hertogjan en boogschieten bij de Hertogjanproeverij, het brouwerijcafe. Super allemaal! We hebben hier tenminste persoonlijke aandacht en interesse. Dat zie je bij de grote bedrijven niet. Geen marmer, geen verlichtte spiegels, maar wel heel veel plezier! Zeker doen

vrijdag, 2 november 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kinderfeestje Paintballen

Hallo beste mensen Zaterdag kinderfeest bij jullie gehad. Paintballen. De jongens vonden het kei tof en waren lekker uitgeput. Ze hebben het er nog over dat het het leukste kinderfeest was tot nu toe. Jongens hartstikke bedankt. Sacha, Barry en Dani

vrijdag, 2 november 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Toppie

Addy, Boy, Het was weer toppie! Bedankt. Met vriendelijke groet, Olav Heurkens Auto Heurkens

zaterdag, 11 februari 2012
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Da's pas ruig!

Onderweg naar Maastricht voor ons vrijgezellenfeest in Arcen gestopt voor een buggytocht. Kunnen we iedereen aanbevelen, modder tot in je bilnaad. De begeleiders vertelden ons dat ze de tocht naar de wensen van de deelnemers aanpassen, omdat niet iedereen een modderige bilnaad wil. Voor ons was dit het hoogtepunt van de dag.
Avontuur In Arcen, bedankt!

woensdag, 30 maart 2011
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig vrijgezellenfeest georganiseerd

Via ons brandweerkorps waren we bij Avontuur In Arcen terecht gekomen voor ons jaarlijkse uitje. Toen hebben we een jeepsafari gedaan en de Hertog Jan bierbrouwerij bezocht. Geweldig was het, heel veel plezier gehad. Omdat we toen de buggy's hadden gezien, zijn we terug gekomen voor een buggytocht met paintball onderweg. Ik geloof niet dat ik ooit in mijn leven zo gelachen heb, wat zagen we eruit!

Avontuur In Arcen, ga zo door! We komen terug!

vrijdag, 11 februari 2011
Logo van ActionDome

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01