starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen 4Elements Media t.a.v. RadioWorkshops.nl

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
10
Uit 2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vond het een interessant en vooral erg gezellig!

We hebben een dag- lange radio workshop met een groep van 8mensen gedaan, en ik heb lang niet meer zo hard gelachen! Het was erg interessant om te leren hoe je een radio show in elkaar zet. Het leukste deel was natuurlijk om het zelf te doen, ook was het moeilijker dan verwacht om de inhoud samen te stellen! Zelf een show inspreken of op straat mensen interviewen- geweldig:-) Een creatieve, gezellige en leerzame dag- absolute aanrader!

maandag, 9 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuk, interactief kijkje in de wereld van radiomaken

De radioworkshop is een origineel, interactief uitje wat perfect is om met een groep collega’s of vrienden te doen. In een paar uur tijd bouw je samen een radioshow van A tot Z op, wat geheid hilarische momenten oplevert. De begeleiding is professioneel door iemand die zelf dagelijks in de radiowereld werkt, dus dat is ook erg tof. Aanrader!

zaterdag, 7 november 2020

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01