tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Business Games - Unieke teambuilding bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Wil je samen met je medewerkers een onvergetelijke teambuilding ervaren? Dan is onze activiteit precies wat jullie zoeken! Plezier maken en bewegen staan centraal, wat essentieel is voor een gezonde en gelukkige werkplek.

Ons programma is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het niveau, zonder enige voorbereiding. Ons motto is "bewegen zonder zweten", dus sportieve prestaties zijn geen must. Maar dat betekent niet dat we stilzitten!

Met uitdagende activiteiten moedigen we jou en je team aan om samen te werken en de competitie aan te gaan. Het beste van alles? Deze activiteit zorgt voor maandenlang napraten en veel lachende gezichten.

Dus waar wacht je nog op? Geef je medewerkers de kans om te ontspannen en het belang van een gezond team te benadrukken tijdens onze teambuilding activiteit. Gegarandeerd een leuke en uitdagende ervaring voor het hele team!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 30,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 100 personen
Ongeveer 2,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01