tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Bumperbal - Rol, stoot en lanceer je collega de goal in

Wat ga je doen?

Rol, stoot en lanceer je tegenstander! Een akkefietje op de werkvloer in het veld ‘’uitspreken’’ of die ene collega met zijn grote mond eens te grazen nemen...Bumperballen is een echte fun activiteit! Of jullie nou sportief zijn of echte kantoortypes, met een potje bumperbal zit je eigenlijk altijd goed tijdens jullie uitje. Laat je pak in de kast hangen en ruil hem in voor je sport outfit of zwembroek. Lukt het jullie om zoveel mogelijk de bal, met of zonder tegenstander, in het goal te krijgen? 

Na een korte introductie over de spel- en veiligheidsregels is het tijd om het veld in te gaan. Wurm jezelf in een opblaasbare bal,  ga aan de juiste kant staan en het spel kan beginnen! De bedoeling van bumperball is dat je zoveel mogelijk punten scoort door de bal in het goal te krijgen. Maar dat is niet zo makkelijk! Je wordt van alle kanten aangevallen door de tegenpartij en voor je het weet rol je zo je eigen goal in. Rol, stuiter en lanceer je tegenstander, ga jij er met die leuke prijs vandoor?

Zijn jullie op zoek naar een complete dag vol fun eventueel met een lekker diner of borrel als afsluiting? Neem gerust contact met ons op en vraag ons naar onze teambuidling activiteiten!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 12,50 tot € 28,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 20 personen
Ongeveer 1,5 uur
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, Zeeland, Brabant en Zuid-Holland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01