starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Buggy rijden

Tour, race of rally in een buggy op de volgende locaties

Race in een buggy over een offroad parcours door de natuur

Voor een spectaculaire, stoere en snelle tocht door de natuur is Buggy rijden een hartstikke leuke racesport. Een perfecte outdoor activiteit in een 2-persoons open en lichtgewicht voertuig, waarbij je wel tot 70 kilometer per uur haalt. Doe een buggy tour, race of rally op een van de vele locaties in Nederland als teamuitje, vriendenuitje of een vrijgezellenfeest.

Lekker in de open lucht rijden, samen met een navigator. Verschillende varianten zijn fun buggy, waarbij je kunt kiezen uit meerdere routes, funkart, waarbij spanning, sensatie en actie samenkomen op een ruig traject of bugxter rijden, in een variant die helemaal rondom open is met offroad mogelijkheden, als onderdeel van een super spannend spel.

Het buggy rijden kan ook in combinatie met andere activiteiten, zoals boerengolf, paintball of mountainbiken. En wil je er lekker bij eten en drinken, ook dat valt te regelen.

Getoonde uitjes 1 - 5 van 5

Het Offroad en Onroad Event is een event speciaal voor de gemotoriseerde liefhebbers! Het is mogelijk om een gemotoriseerd event te doen vanaf 2 uur durend voor minimaal 3 personen. Er kunnen verschillende combinaties gemaakt worden met activiteiten die 45 minuten of 1 uur duren. Er kan gekozen worden voor 1 activiteit voor minimaal 2 uur of meerdere activiteiten in 2 uur.

Prijs
Vanaf € 75,00 per persoon
Aantal
Vanaf 3 personen
Locaties
Almere
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Een buggy is een kart die speciaal is gemaakt voor terreinrijden. Het heeft een open constructie, waardoor je echt kunt genieten van de buitenlucht, maar ook van hoge snelheden! Een buggy tocht op de Veluwe is een leuk dagje uit voor iedereen.

Prijs
Vanaf € 39,00 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Locaties
Veluwe, Putten
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Iets gaafs meemaken? Kies dan voor buggy rijden bij Buggyrally.nl Een buggy is een stoere combinatie van een kart en een quad, maar met kenteken voor de openbare weg.

Met zijn tweeën in een buggy toeren jullie met 60 km p/u rond, met de wind door de haren...

Prijs
Vanaf € 54,95 per persoon
Aantal
10 tot 500 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Maak kennis met Buggy Fun, een outdoor activiteit waarbij je met zijn tweeën plaats kunt nemen in de Buggy. Heerlijk buggyrijden in Brabant is het toppunt van rijplezier en is voor velen een stuk avontuurlijker dan quadrijden of karten, waar je vaak te maken hebt met een besloten circuit.

Prijs
Vanaf € 35,00 per persoon
Aantal
Vanaf 2 personen
Locaties
Cuijk, Boxmeer, Sint Anthonis
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Organiseer je eigen crossevenement en ga lekker buggy rijden met je collega’s of vrienden tijdens een waanzinnig bedrijfsuitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Tover een weiland of parkeerterrein om tot parcours en racen maar.

Prijs
Vanaf € 39,95 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Bij ons in Eindhoven of bij jou op locatie.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01