starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Bubble Ball kinderfeestje - Noord Brabant

Wat ga je doen

Hoe leuk is het als je tijdens dit feestje nu eens een keer wel hard tegen elkaar kunt beuken. Je voelt er niets van want iedereen zit in een enorme bal gevuld met lucht. We gaan eerst oefenen zodat je kunt ervaren hoe de bal zit. Probeer eerst maar eens een koprol te maken. Het kan zijn dat je op je kop blijft staan. Geen nood, we helpen je weer overeind.

Na het oefenen starten we een potje bubble voetbal. Gewoon zoals normaal voetbal met twee goals en aan bal. Maar al snel blijkt het toch wel wat ingewikkelder te zijn met zo'n enorme bal om je heen. Maar al snel blijkt ook dat dit super lachen is. Gegarandeerd ligt iedereen in een deuk. Ook degene die toekijken.

Het kinderfeestje zal starten met soesjes en wat lekkers te drinken en na afloop kunnen jullie nog gaan smullen van een zakje chips of friet met een snack.


Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01