tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Bubbelbal - Bubble Voetbal spel te spelen op elke locatie

Wat ga je doen?

Bubbelbal is niet te vergelijken met een gewoon potje voetbal. Je kunt elkaar pijnloos omver kegelen door de plastic bal om je middel. Bubbelvoetbal kun je overal in Nederland op locatie spelen, wij komen bij jou langs! Door de opblaasbare bal om je heen, kom je onvermijdelijk in hilarische situaties terecht. Je botst tegen elkaar aan, rolt om en ligt dubbel van het lachen.

Als iedereen in zijn eigen bal zit, kunnen jullie gaan Bubbelvoetballen! Maar hoe kom je nou nog bij de bal met zo'n enorme bubbel om je heen? Dat wordt dus botsen, bumpen en stoten. Bij Bubbelbal gelden nou eenmaal andere regels... Zorg dat je de bal verovert en scoort voordat de tegenstander je omver kegelt.

Wij komen naar een gewenste locatie! Het enige dat je nodig hebt is een park, grasveld of tuin. Boek dit evenement inclusief begeleider of laat de materialen bij jou op locatie bezorgen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Ongeveer 1,5 uur
Buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland

Gemiddeld een 9,8 uit 6 beoordelingen

9,7 Beleving
10 Begeleiding
9,7 Prijs/kwaliteit

Leuk om een keer te huren.

Super goede service, aan alles was gedacht. Ook met het terugbrengen van de producten werd er mee gedacht en werd er voor gezorgd dat er iemand aanwezig was op de locatie wanneer ik zelf kon. Super service dus!

Door: Kim

Superactiviteit met hele leuke en professionele begeleiding

10/10

Door: Ward
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01