starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Breek niet uit maar break in - Break-in Box

Wat ga je doen

Speel een spannend spel dat er om gaat in te breken in een kist om zo het raadselachtige geheim te ontrafelen dat al jarenlang is verborgen op de boerderij.

Geen escaperoom maar een break-in box, daar draait het om bij dit spannende spel op de boerderij. Kraak codes, leg verbindingen en ontdek het geheime kaasrecept dat deze kist maar moeilijk prijsgeeft. Let op de tijd, want anders geen kaas voor jullie! Speel dit spel met je vrienden, familie of collega’s als onderdeel van een uitje naar deze bijzondere boerderij.

Ook te boeken in combinatie met een van de vele andere activiteiten op deze leuke boerderij. Dit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden, als onderdeel van jullie teambuilding, een verjaardag, vrijgezellenfeest, vriendendag of als break van een vergadering.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01