starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Break In Room

Inbreken in plaats van escapen!

Probeer ook eens een Break In Room - inbreken in plaats van ontsnappen

Een Break In Room is eigenlijk het tegenovergestelde van een Escape Room! Je gaat niet uit een kamer of ruimte ontsnappen, maar juist inbreken. Dat kan in een kamer, maar soms is het ook in een kluis, doosje of box.

Hou je er niet zo van om opgesloten te worden in een ruimte? Of vind je het misschien gewoon heel leuk om eens ergens in te breken? Dan is deze variant van de escaperoom echt wat voor jou. Je gaat aan de slag met puzzels en raadsels om zo de sleutel, code of oplossing te krijgen.

Ideaal als bedrijfsuitje, maar ook om de band met je vrienden en/of familie te versterken. Dit zijn de leukste Break In Rooms van Nederland.

Getoonde uitjes 1 - 5 van 5

Een uniek teamuitje in een van de mooiste architectonische iconen van Rotterdam, De Markthal! Ontdek spelenderwijs het prachtige gebouw en de bijzondere culturen, maar let op; om het spel te winnen zijn snelheid en teamwork essentieel. Bemachtig met jouw team van 6-8 personen zo snel en zoveel mogelijk marktkraampjes .

Prijs
€ 29,65 per persoon
Aantal
Vanaf 20 personen
Locaties
Rotterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Willen jullie een spannende activiteit doen? Een escape room niet jullie ding? Dan is de break in room echt iets voor jullie. Zoals de naam al aangeeft, de bedoeling bij een break in room is om de code tot de break in room te kraken, in plaats van uit te breken zoals bij een escape room de bedoeling is.

Prijs
Vanaf € 19,00 per persoon
Aantal
Vanaf 4 personen
Locaties
Tilburg
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

De omgekeerde escaperoom op het strand! Stel, je verliest een zeeslag maar kunt nog net ontsnappen en zwemt met je team naar het Nederlandse strand. Uitgeput, dorst en honger ben je opzoek naar iets om te overleven. Opeens kom je een verlaten strandhut tegen. Je kunt door een kier kijken en ziet allemaal drankjes en hapjes staan. 1 probleem: De hut zit op slot en het team dat als eerst de missies oplost verdient de drankjes en hapjes.

Prijs
Vanaf € 35,00 per persoon
Aantal
Vanaf 15 personen
Locaties
Schoorl
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Speel een spannend spel dat er om gaat in te breken in een kist om zo het raadselachtige geheim te ontrafelen dat al jarenlang is verborgen op de boerderij.

Prijs
€ 12,50 per persoon
Aantal
3 tot 7 personen
Locaties
Kamerik
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Verras familie, vrienden of collega's met Kluiskraakquiz Into The Box! Spannend, interactief en bere-gezellig. Welk team opent de kluis? En wat zit erin? Into The Box organiseer je gemakkelijk zelf tegen een verrassend lage prijs. Te combineren met hapjes of een diner, overal te spelen en geschikt voor jong en oud.

Prijs
Vanaf € 6,95 per persoon
Aantal
4 tot 250 personen
Locaties
Op jouw eigen locatie, maar ook mogelijk op onze aangesloten locaties.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01