tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Brandweer workshop

Sirene aan, brandslangen klaar en blussen maar, tijdens een brandweer workshop

Ga als de brandweer of bedien een echte brandweerslang

Ze zijn echte helden. Als je de sirenes hoort, weet je dat ze hun leven gaan wagen om een brand te blussen. Met de enorme slangen spuiten ze water onder hoge druk op de vuurhaarden.

Heb jij spierballen? Doe dan een workshop brandweerman en leer een brand te blussen. Houd de spuiten onder controle, houd je hoofd koel en werk samen om zo de brand te blussen. Ervaar hoe het is om een brandweerman of -vrouw te zijn, kruip in hun huid en blus die brand. Creëer een mooie ervaring en bekwaam je op teamwork en teambuilding. En als het echte werk gedaan is, is er natuurlijk niets leuker dan per ongeluk je leidinggevende of beste vriend even helemaal nat te spuiten.

Het is trouwens ook heel leuk om de aanstaande bruidegom in het huwelijksbootje te zetten en te verwelkomen met een echt spuitkanon. Leer van echte brandweerlieden en hoor hun verhalen.

Filter 7 workshops
Weergave:

Er zijn 7 Workshops gevonden

Tonen
Vanaf € 65,- per persoon
8 tot 110 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

De brandweer is altijd fysiek bezig, zo ook nu, voor jullie. We hebben de hele bovenverdieping van een hotel met 40 kamers beschikbaar. In elke kamer bevinden zich één of twee personen die via een portofoon elkaar moeten helpen om collega’s te redden.

Tonen

Vuur en vlam in realistische brandweerworkshop - mogelijk in meerdere steden

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 60,- per persoon
8 tot 120 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Dit uitje zit vol vuur…en water! Ga de uitdaging aan met een brandweersurvival workshop en leer van echte brandweermannen in de praktijk alles over vuur, brand en blussen.

Tonen

Spannende brandweer uitdaging - Breng je collega's in veiligheid bij jou op locatie

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 60,- per persoon
Vanaf 14 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Druk jij op onze ‘alarmknop’ dan komt onze brandweerauto onmiddellijk naar jou toe. We blussen brandjes en zorgen voor gezelligheid na het sein Brandmeester.  Samenwerken zit in ons bloed, en dat brengen wij over op jullie. Een rookruimte betreden doe je samen, een slang uit rollen doe je samen, een slang oprollen kun je niet eens alleen doen. Iedereen is bezig en iedereen doet mee.

Tonen

Vrijgezel stapt in huwelijksboot - op de brandweer manier...

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht
Korte omschrijving

Verras de vrijgezel ludiek. Bij aankomst plaatsen we hem meteen in de huwelijksboot. Hij peddelen en jullie vangen hem op met de brandslang! Fun en veel lol levert dit op, maar jullie doen meer, elk half uur een nieuw onderdeel. De ene keer sportief, dan creatief, vervolgens educatief als ook actief. Kenrwoorden zijn Sport & Spel en Actie & Fun. Echte brandweermannen staan voor de groep en vertellen hun verhaal. Dit geeft een belangrijke meerwaarde in vergelijking met andere uitjes!

Tonen
Vanaf € 70,- per persoon
8 tot 150 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

De sirene gaat en het commando luidt: INSTAPPEN ! Ga aan de slag met brandslangen en brandblussers. Actief samen bezig zijn, zo ontstaat teamgeest als vanzelf. Want, heb je ooit wel eens een brandje geblust met je collega, of je leidinggevende natgespoten met de brandslang?! Bij ons voel je je een echte brandweerman of -vrouw, en dat in een ongedwongen sfeer, en onder leiding van echte brandweermannen. Mannen die met passie vertellen over hun vak.

Tonen
op locatie

Dagje brandweerman - Wordt één team door blussen van 'n fik bij jou op locatie!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,8 uit 6 beoordelingen
Vanaf € 60,- per persoon
Vanaf 12 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Als team samen actief bezig zijn. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: zo snel mogelijk blussen van de fik. Ieder heeft zijn rol, van spuitgast, pompbediende, commandant tot waterdrager, iedereen is even belangrijk. En iedereen draagt dat zelfde brandweerpak. En zodra het alarm gaat: helm op en rennen naar de brandweerauto, de actie is begonnen. Wat volgt is een dynamisch groepsproces waarbij iedereen betrokken blijft, zonder pompbediende geen water, zonder bevelvoerder geen structuur. Bovendien kan iedereen meedoen (heb je een blessure: de knoppen van de pomp kun je altijd bedienen). 

Tonen
op locatie

De brandweerworkshop - Vol vuur en water bij jou op locatie

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,7 uit 1 beoordeling
Vanaf € 50,- per persoon
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Ga me je team de volgende uitdaging aan: slangen rollen, commando’s geven, straalpijp koppelen en blussen maar! Bij deze workshop voel je je een heuse brandweerman die zelf de gereedschappen oppakt en bedient. Natuurlijk zijn er echte brandweermannen bij die je instructies geven en een gezellige sfeer creëren. Het workshop programma kun je zelf samenstellen, wil je juist veel actie, of meer educatie of meer spanning, laat het ons weten. 

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01