Bowlen
Wie gooit de eerste strike?

Zoek een activiteit

Strike, spare & fun: ga de baan op voor een superleuk potje bowlen

Bowlen: een klassieker onder de sportieve spelen die nooit gaat vervelen, omdat spel en ontspanning fantastisch combineren op de bowlingbaan. Als indoor activiteit leuk om te doen, waarbij jong en oud zich kunnen amuseren. Niet alleen in trek als familie-uitje, maar ook als teamuitje en als mogelijkheid voor een vrijgezellenfeest nog steeds immens populair.

Bowlen is een leuk en simpel spel om te spelen, waarbij je tien pins omver kegelt in maximaal twee worpen per beurt. Met ieder tien beurten blijft het tot het laatste spannend wie als beste uit de strijd komt. Ga voor die lucky strike of maak het af met een spare en geniet ondertussen van een drankje en een hapje.

Zoek nog meer sfeer oor te gaan discobowlen of bowl een smet glow in the dark. Ook populair in combinatie met een heerlijk diner, dat je vaak als compleet arrangement kunt boeken.
Bowlen is oergezellig en actief.

 

Vanaf € 21,95 per persoon
Vanaf 4 personen
Voor een gezellig en leuk uitje is ‘Bowlen en Diner’ in Zwijndrecht, tussen Rotterdam en Dordrecht, een prima gelegenheid om te ontspannen. Wij bieden een gezellige ambiance met enthousiaste medewerkers die u een leuke avond zullen bezorgen.
Vanaf € 5,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Bowlen | Kanoen ...
Onze theetuin maakt diverse activiteiten mogelijk en is een begrip in de regio Rotterdam en Dordrecht. We organiseren de leukste uitjes. Lekkere diners met of zonder achtergrondmuziek, in combinatie met andere activiteiten, zoals bowlen, varen met fluisterboten, kanoën of waterfietsen.
Vanaf € 34,50 per persoon
Vanaf 2 personen
De Brug Active biedt een leuke en gezellige combinatie van all inclusive bowlen en grillen. Gecombineerd met een uurtje bowlen, genieten u en uw gezelschap van de het grillarrangement inclusief drankjes in het restaurant. Ook voor kleine of grote partijen biedt De Brug Active talrijke mogelijkheden.
Vanaf € 4,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Kom bowlen bij Indoor Entertainment De Voltage. Je kunt kiezen voor onze Adventure of Cubaanse bowlingbanen.
Vanaf € 4,50 per persoon
4 tot 100 personen
Nieuw is onze bowlingbaan naast onze kartbaan. Kom nu met je vrienden, collega's of familie het oude maar nog steeds populaire spel spelen. Wie van jullie gooit de meeste strikes?
Vanaf € 20,00 per persoon
2 tot 500 personen
Je kunt nu gaan bowlen terwijl je uitkijkt op de skyline van New York of The Golden Gate Bridge. Maak een spare of strike op een luxe bowlingbaan met industrieel Amerikaans interieur.
Vanaf € 21,75 per persoon
Vanaf 4 personen
Een gezellig en sportief uitje met familie, vrienden of collega’s of iets te vieren in provincie Overijssel? Kom bowlen in het mooie Nieuw Heeten. Met het zweet in de handen jacht maken op een nieuw baanrecord, of steeds vergeten dat je aan de beurt bent omdat je het te druk hebt met kletsen. Competitief of recreatief, het maakt niet uit, bowlen is bij zowel jong als oud altijd een succes.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties