tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Bouw het zelf - van circulair hout!

Wat ga je doen?

Jullie komen binnen in een echte houtwerkplaats in een gebouw dat creativiteit ademt. In het gebouw vind je veel makers, een circulaire bouwmarkt en het ruikt er heerlijk naar vers gezaagd hout. Deze setting is een beleving op zich en wij beloven - alleen daarom al - dat het een heel bijzondere ervaring is!

Wordt het een kunstwerk, een plantenbak, een bar of een bankje voor buiten? Tijdens deze workshop bepalen jullie zelf wat er gebouwd gaat worden. Jullie kunnen met de hele groep of in kleine groepjes werken.

Ideaal voor een bedrijfsuitje, teambuilding of een origineel vrijgezellenfeest. Creativiteit, handigheid en samenwerking zijn de basis voor een geweldig resultaat! Je komt echt uit je comfortzone! Glunderende ogen krijg je er gratis bij.

Om de ervaring nog unieker te maken ga je aan de slag met ciruclair hout dat jullie een tweede leven geven! Afhankelijk van de groep en jullie wensen werken jullie met handgereedschap en/of elektrisch gereedschap. Denk aan handzagen, accutollen, afkortzagen en schuurmachines. Vet! Onze held helpt jullie ideeën om te zetten in realiseerbaar project en zorgt ervoor dat alles veilig verloopt. 

Let op!

Je werkt in een echte houtwerkplaats. Draag dus stevige kleding die tegen kou en een stootje kan! Wij weten leuke plekken in de buurt voor een verdiend drankje of smakelijk hapje naderhand! Geef ons 2 weken voor deze workshop op maat, zodat we alles tot in de puntjes kunnen regelen. En wist je dat je gratis kunt parkeren recht voor de deur? Let's get building and have a blast!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 66,50 per persoon (incl. BTW)
6 tot 20 personen
2,5 tot 3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief koffie en/of thee
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01