starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Borrelend over de grachten van Delft en de vaarwegen van het Westland

Wat ga je doen

Ga met je gezelschap aan boord van een gezellige borrelboot en bekijk Delft en omgeving vanaf het water, terwijl je gezellig praat met een hapje en een drankje.

Zo wordt borrelen en varen wel heel gezellig. Door het centrum van Delft en daarna richting Rotterdam of Den Haag, deze vaartocht is een perfect onderdeel van een dagje uit met je collega’s of vrienden of als rustmoment tijdens een bruisende vrijgezellendag.

Boek een of meer open boten die bij regen overdekt kunnen worden met een zeil en maak een vaartocht inclusief 3 drankjes pp. en hapjes.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01