tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite load location arrow search arrow head persons euro home pictures2 flame whatsapp
Meer water activiteiten
Boottocht

Welkom aan boord en ervaar een van deze unieke boottochten

Ervaar het water op een unieke manier met ons ruime aanbod aan boottochten. Ontdek de prachtige omgeving vanaf het water tijdens een rustige zeiltocht of maak een spannende RIB-vaart. Of speel uitdagende spellen op het water! Kies uit onze verschillende boten, arrangementen en activiteiten en geniet van een onvergetelijke dag op het water.

Ontdek de omgeving vanaf het water tijdens een van onze boottochten

Bij ons kun je genieten van gezellige en bijzondere boottochten. Er is geen betere manier om te ontspannen en de omgeving vanaf het water te verkennen. Onze boottochten zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus, of je nu een ervaren zeiler bent of nog nooit op het water hebt gezeten. Naast de traditionele boottocht bieden wij ook boottochten met spellen op het water, spannende RIB-vaarten, zeiltochten, sloepenrally's, weekendarrangementen, vaarfeesten, borrel- en eetarrangementen en luxe schepen voor een exclusief feest. Zo is er voor iedereen wel iets te vinden!

Wat maakt een boottocht zo leuk en bijzonder?

Je zult versteld staan van de mooie uitzichten die je tijdens de tocht zult tegenkomen. Daarnaast is er altijd wel iets te zien en te beleven op het water. Je kunt zeehonden spotten, genieten van de zonsondergang, of gewoon lekker ontspannen met vrienden en familie.

Wat is de doelgroep van deze activiteit?

Onze boottochten zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Ga met vrienden, familie of collega's op pad, er is met ons ruime aanbod voor elk wat wils. Of je nu een rustige tocht wilt maken of juist op zoek bent naar wat meer avontuur, wij hebben de perfecte boottocht voor jou!

Hier zijn vijf veelgestelde vragen over onze boottochten:

 1. Hoe lang duren de boottochten gemiddeld?
  Dat verschilt per boottocht. Sommige boottochten duren enkele uren, terwijl andere boottochten een hele dag of zelfs een heel weekend duren. Het is belangrijk om vooraf te controleren hoelang de gekozen boottocht duurt.
 2. Moet ik rekening houden met het weer tijdens de boottocht?
  Ja, het is belangrijk om rekening te houden met het weer tijdens de boottocht. Het kan bijvoorbeeld koud, regenachtig of winderig zijn, dus het is aan te raden om warme kleding mee te nemen en vooraf te controleren of de boottocht doorgaat bij slecht weer.
 3. Kan ik mijn eigen eten en drinken meenemen op de boottocht?
  Dat hangt af van het type boottocht. Bij sommige boottochten is het toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen, terwijl bij andere boottochten dit niet is toegestaan en er catering wordt verzorgd.
 4. Moet ik mijn eigen zwemvest meenemen voor de boottocht?
  Nee, de boten zijn voorzien van zwemvesten. Het is belangrijk om vooraf te controleren of ze beschikbaar zijn en of er genoeg zijn voor iedereen die mee gaat.
 5. Wat voor soort boten worden er gebruikt voor de boottochten?
  Dat hangt af van de locatie en het type boottocht. In ons aanbod hebben we boottochten met verschillende soorten boten zoals sloepen, zeilboten, rondvaartboten, luxe jachtschepen en RIB-vaart boten.

Boek nu jouw onvergetelijke boottocht en geniet van een gezellige en bijzondere ervaring op het water!

Weergave:
45 boottochten
Tonen
€ 8,95 tot € 13,95 per persoon
Vanaf 2 personen
Maas, Rotterdam
Bekijk uitje
Mensen op een RIB-boot Tonen
Vanaf € 79,- per persoon
10 tot 100 personen
Huizen, Almere, Muiden, Naarden, Bunschoten Spakenburg
Bekijk uitje
Een arrangement met sloepvaren en tuktuk rijden Tonen
Vanaf € 29,- per persoon
10 tot 120 personen
De Biesbosch, Raamsdonksveer
Bekijk uitje
Tonen
€ 59,50 per persoon
Vanaf 25 personen
De Biesbosch, Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht, Leeuwarden
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01