tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Boomklimmen met de pro’s – een avontuurlijke ervaring bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Ouderwets boomklimmen, in een spectaculair jasje – dat is wat je kan verwachten als je gaat boomklimmen met de pro’s. Je klimt veilig gezekerd, net als in de klimhal, maar dan in joekels van bomen; hoger dan je ooit in een boom geklommen hebt. Hoe het leven is in de boomkroon? Wonderschoon en onvergetelijk – waar denk je dat het woord piekervaring vandaan komt! Deze ervaring gaan jullie nog lang over napraten.

Let op: klimmen op locatie vereist mogelijk een voorinspectie en vaak minimaal een dagdeel voorbereiding. Het basistarief is € 750,- exclusief BTW per dagdeel, inclusief twee begeleiders en alle materiaal. 

Het boomklimmen is geschikt voor alle niveaus. Er zijn altijd meerdere routes en meerdere technieken. Zo komt iedereen aan zijn of haar trekken, van de rechtgeaarde tarzans tot de meer voorzichtige types. Vertrouwen op elkaar, triomfen delen – reken op een zeldzaam positieve sfeer en ervaring.

Voor het klimmen op locatie is er altijd van tevoren een inspectie of er geschikte bomen zijn. We klimmen graag bij evenementenlocaties, maar misschien staat er ook wel een boom in je eigen kantoortuin!

Uiteraard werken we alleen met professioneel materiaal, beproefde technieken en met ervaren, kundige begeleiders. De bedenkers en begeleiders van het boomklimmen zijn niet je standaard outdoorinstructeurs. Een belangrijk deel van hun werk bestaat uit het werken met speciale doelgroepen. Ze gebruiken boomklimmen als methode voor persoonlijke coaching en voor teambuilding.

Boomklimmen is sowieso niet je doorsnee activiteit. Het is een ervaring met impact, die je confronteert met je grenzen en hoe je omgaat met spanningen. Het vraagt zowel kracht als kwetsbaarheid en iedereen gaat elkaar automatisch naar beste kunnen helpen. Daarom is het ook zo geschikt als groepsactiviteit. Je hebt superveel lol en het gaat ook nog ergens over.

Voor klimmen op locatie is het lastig een precieze prijs te geven. Veel hangt af van de benodigde tijd om bomen klimklaar te maken. We zagen dood hout eruit, gebruiken speciale klimelementen om de routes haalbaar te maken en maken ankerpunten. Het hele proces is uiteraard 100% boomvriendelijk.

Idealiter is de maximale groepsgrootte per sessie zo rond de 15 personen. Hiermee klimmen we dan om en nabij de 2 uur. Variaties zijn zeker mogelijk en in overleg. We kijken dan ook naar het precieze programma. We hebben allerlei aanvullende werkvormen, zoals geblinddoekt klimmen, wedstrijd klimmen of mindfulness en boomklimmen. Neem vooral contact op, dan verkennen we samen de mogelijkheden.  

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
5 tot 25 personen
2 tot 4 uur
Nederlands, Engels en Duits
Buiten
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Let op! De locatie moet wel aan bepaalde voorwaarden voldoen! Welke? Neem contact met ons op via "Informatie aanvragen"
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding
  • Vanaf 16 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01