starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Boogschieten workshop of clinic

Beoordelingen Boogschieten

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 7 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring

Heel leuk om te doen. Wij hadden familiedag. Iedereen was enthousiast. Instructeur zelf was ook enthousiast in uitleg en begeleiding.

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg uitdagend

Op locatie in Gouda geweest, niets op aan te merken. Locatie en personeel was goed en activiteit was erg uitdagend. Ik kom zeker terug!

dinsdag, 7 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch!

Super leuk om te doen, vooral de afwisseling in verschillende schiet attributen

vrijdag, 1 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

één woord perfect

Het is perfect geregeld en een hele goeie opvulling als jij een beetje houd van sportiviteit. Er is keuze uit veel verschillende activiteiten. Achteraf had ik het liefst alle activiteiten gedaan, maar hadden wij hier zelf de tijd niet voor. Echt een super dag!

vrijdag, 1 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuk uitje!

Een ruim aanbod van verschillende uitdagende spellen. Met vrienden een hele leuke dag gehad. De begeleiding was ook super. De spareribs zijn een aanrader!

donderdag, 16 maart 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader!

Super gaaf om mee te maken heel veel plezier gehad echt een aanrader!

maandag, 27 februari 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk ontspannen middagje

Mijn collega en ik zijn met een kleine groep psychiatrische patienten gaan boogschieten bij Avontuur in Arcen. Bij de ontvangst was het wat rommelig, omdat er meerdere groepen op dat tijdstip aankwamen. Daarnaast was ook het terrein wat ongeorganiseerd. Dit was wat jammer, maar daarentegen heeft de persoon die uitleg gaf over het boogschieten enorm veel tijd en geduld gehad om het duidelijk uit te leggen aan onze patienten(meerdere malen). Er werd ons koffie en thee aangeboden,daarnaast was er ook de mogelijkheid om tussendoor zelf wat te nuttigen uit een frisdrankautomaat op het terrein. Uiteindelijk mochten we gewoon onze gang aan op het tempo dat de patiënten nodig hadden. Ook hadden we de keus om met zo'n 'ouderwetse' boog op een rieten schijf te schieten. Dus variatie was ook aanwezig. Voor onze groep was er precies genoeg controle, maar ook genoeg vrijheid om een heerlijke actieve en ontspannen middag te hebben.

woensdag, 28 november 2012

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01