tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Workshop boetseren

Vereeuwig de mooiste boetseer creaties

Laat je creativiteit de vrije loop en boetseer er op los

Ga de strijd aan met klei in een workshop boetseren. In een speciaal daarvoor ingerichte werkruimte ga je gezamenlijk aan de slag om er iets moois van te maken. Je kan daarbij elkaars hoofd gaan boetseren, maar je kunt ook ware kunstwerkjes creëren, zoals verschillende schaaltjes, kommetjes of beeldjes.

Met boetseerklei ga je proberen om met je handen net zo lang te kneden tot de gewenste vorm ontstaat. Steeds meer groepen ontdekken het plezier van deze creatieve bezigheid. Als vrienden- of vriendinnenuitje, als vrijgezellenfeest voor vrouwen of met collega’s.

Een workshop boetseren vindt plaats onder professionele begeleiding, waarbij zoveel mogelijk technieken en praktische tips aan de orde zullen komen. Deze creatieve workshops worden ook georganiseerd als mogelijkheid uit één van de workshops die je kunt kiezen. Zo kan je dan bijvoorbeeld ook kiezen voor een workshop taarten maken of schilderen.

 

Filter 7 workshops boetseren
Weergave:

Er zijn 7 workshops boetseren gevonden

Tonen
€ 35,50 per persoon
5 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Deze actieve workshop is voor iedereen toegankelijk die het leuk vindt om heerlijk met zijn handen iets moois te creëren. Onder begeleiding van een deskundige docent leer je hoe je het best kan boetseren en leer je de fijne kneepjes van het vak.

Tonen

Naakt model boetseren of schilderen in Amsterdam

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 39,50 per persoon
8 tot 20 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Attentie dames en heren! Een creatieve workshop is nog nooit zo spannend geweest…Naakt boetseren is het nieuwe vrijgezellenfeest van 2018.Niet zo van de vieze handjes? Pak je kwast en tover een ware held of heldin op jouw eigen schilderdoek.

Tonen
€ 35,95 per persoon
8 tot 24 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Heb jij wel eens goed naar je collega gekeken? Want tijdens deze workshop staan jullie model voor elkaar, in duo’s word jullie de techniek van het boetseren uitgelegd.

Tonen
€ 30,- per persoon
8 tot 90 personen
Mogelijk in de provincies: Brabant - Utrecht - Limburg - Gelderland - Overijssel - Flevoland
Korte omschrijving

Kijk eens op een hele andere manier naar de collega, vriend of vriendin die tegenover je zit en zet je indrukken om in een hoofd van klei.

Tonen
€ 57,- per persoon
10 tot 50 personen
Den Haag
Korte omschrijving

Deze workshop is het ultieme verwenadres en staat garant voor een bijzondere chocolicious ervaring. Samen met de kunstenaar zal je originele Chocolade sculpturen van Rembrandt, Vincent van Gogh en het Meisje met de Parel maken.

Tonen

Naaktmodel boetseren in Utrecht

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 37,50 per persoon
8 tot 100 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Wist je al dat een gemiddeld lichaam bestaat uit 7 à 7 ½ hoofden bestaat? En dat de lengte van je voet ongeveer gelijk is aan de lente van je onderarm? Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele andere weetjes om de verhouding van het menselijk lichaam te beschrijven. Dit gaan we ontdekken in een ongedwongen sfeer tijdens het boetseren van een echt naaktmodel.

Tonen
€ 57,- per persoon
10 tot 50 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Heerlijk genieten van chocola en kunst maken tegelijkertijd? Je bent bij het juiste adres aangekomen. Begeleid door kunstenares Anat Ratzabi ga je de mooiste chocolade beelden maken van Rembrandt, Vincent van Gogh en het Meisje met de Parel. Zij laat je alles zien van chocolade en eetbare kunst. Gegarandeerd een succes als je jezelf, vrienden of familie wilt gaan verwennen met overheerlijke kunst!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01