tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Boerenzeskamp - Ontdek het leven van de Brabantse boer

Omschrijving

Tijdens deze boerenzeskamp kom je erachter wat het leven van de Brabantse boer eigenlijk inhoudt. Er wordt gestart met een ontvangst met koffie of thee en een lekker stukje boerengebak.

Na de ontvangst worden de teams gemaakt en kan de boerenstrijd beginnen! Wat weten jullie al van het boerenleven? We starten met een boerenquiz. Na de quiz wordt er gestreden tijdens touwtrekken, kruiwagenrace, overall hangen, spijker slaan, koe melken, hooivork werpen en het letterpakkenspel.

Om de dag compleet boers te maken kun je een rondleiding over het boerenbedrijf toevoegen. De rondleiding duurt 60 minuten en kost eenmalig € 50,00.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 19,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
2 uur
Buiten

Gemiddeld een 9,7 uit 2 beoordelingen

9,0 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Wij hebben met ons team van 9 personen deelgenomen aan de boerenzeskamp. Leuke en onvergetelijke ervaring!!! We genieten nog steeds na.

Wij hebben met ons team van 9 personen deelgenomen aan de boerenzeskamp. Leuke en onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers van onze team!!! We genieten nog steeds na. Na koffie met gebak kwam de uitdaging! Lieke heeft ons goed begeleid en er was ook direct een klik, een hele fijne gastvrouw! We gaan dit zeker nog eens doen als het kan!

Door: Senzer
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01