tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Boerenzeskamp

Strijd om de boeren-eer tijdens een loeigezellige boerenzeskamp

Ga de boer op en check deze oer-Hollandse zeskampen op de boerderij

Voor wie sportieve activiteiten wil ontplooien kun je bij een boerenzeskamp je lol op. Ben je dol op het platteland dan kun je met allerlei Oudhollandse en nieuwerwetse boerenspellen goed vermaakt worden op het platteland.

Zeer laagdrempelig, voor jong en oud. Geliefd als familie-uitje of een gezellig vriendenuitje, maar ook erg geschikt voor het organiseren van een bedrijfsuitje, vanwege de teambuilding onderdelen.

Doe in de frisse buitenlucht, ver van de stad een meerkamp met een kruiwagenrace, boerengolf, pieperschieten, boerenfrisbee, stiervangen, klompendans of hooibalen stapelen. Terwijl ook spelletjes als touwtrekken, melkkrat lopen en nog veel meer gekke zaken, tot zelfs het echte koe melken, in de boerenzeskamp aan bod kunnen komen. Veel amusement en teamspirit gegarandeerd!

Filter 9 uitjes
Weergave:

Er zijn 9 uitjes gevonden

Tonen
€ 20,50 per persoon
10 tot 250 personen
Kamerik
Korte omschrijving

Geniet van de buitenlucht, terwijl jullie naar onze boerderij in Kamerik komen voor de boerenspellen. Wij organiseren voor jullie een ontzettend leuke boerenlandsurvival waarin verschillende agrarische spelletjes zijn opgenomen, zoals het Koemelken, Duo-zaklopen of de Kruiwagenrace.

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in de provincies: Gelderland - Overijssel
Korte omschrijving

Een spel voor jong en oud om leuk en gezellig bezig te zijn. Boeren zeskampen en tienkampen zijn al eeuwen oud en heten vroeger volksspelen. Deze volksspelen waren uiteindelijk de voorloper van de huidige Olympische spelen. Men kwam vroeger al van heinde en verre om aan zulke spelen deel te nemen.

Tonen
€ 27,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Texel leent zich bij uitstek voor een hilarische en ludieke zeskamp waarbij alle spellen zijn afgeleid van het leven op de boerderij, maar dan net even anders, net even gekker.

Tonen
€ 18,50 per persoon
8 tot 50 personen
Haler
Korte omschrijving

Als je van spelletjes houdt, moet je een keer meedoen aan onze Boerenmolka met boerenspellen in Haler, Midden-Limburg. Wat jullie te wachten staat is een ontzettend leuk spelletjesprogramma, waarbij je de grootste lol kunt beleven.

Tonen
Vanaf € 36,50 per persoon
20 tot 100 personen
Nieuw Heeten
Korte omschrijving

Een actief uitje met 6 sportieve spellen. Strijd in teams tegen elkaar, wie is het handigst, snelst of het sterkst? Wie kan het beste samenwerken? Ga deze uitdaging aan samen met je familie, vrienden of collega’s.

Tonen
Vanaf € 36,95 per persoon
20 tot 100 personen
Nieuw Heeten
Korte omschrijving

Een actief uitje met maar liefst 10 sportieve spellen. Strijd in teams tegen elkaar, wie is het handigst, snelst of het sterkst? Wie kan het beste samenwerken? Ga deze uitdaging aan samen met je familie, vrienden of collega’s. In samenspraak zullen we kijken naar al onze activiteiten om tot een leuk arrangement te komen. Aan de rand van de Veluwe actief bezig met diverse activiteiten.

Tonen
€ 36,50 per persoon
12 tot 40 personen
Woudenberg
Korte omschrijving

Klinkt zwaarder dan het is, boerensport in de wei. Wat je wel kunt verwachten? Lekker de boerenbuitenlucht opsnuiven met je collega's en veel hilarische momenten.

Tonen
€ 23,95 per persoon
10 tot 100 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

De boerenzeskamp is een oergezellige groepsactiviteit, heerlijk in de buitenlucht, die geschikt is voor groepen vanaf 10 personen. Het boerderijgevoel komt volledig tot zijn recht tijdens deze activiteit welke voor jong en oud geschikt is.

Tonen

Boerenzeskamp - Ontdek het leven van de Brabantse boer

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 19,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Deurne
Korte omschrijving

Tijdens deze boerenzeskamp kom je erachter wat het leven van de Brabantse boer eigenlijk inhoudt. Er wordt gestart met een ontvangst met koffie of thee en een lekker stukje boerengebak.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01