tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Boerenspellen Provincie Overijssel

Oergezellig vermaak met boerenspellen op het platteland in de Provincie Overijssel

Filter 4 uitjes
Weergave:

Er zijn 4 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Overijssel
Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in de provincies: Gelderland - Overijssel
Korte omschrijving

Een spel voor jong en oud om leuk en gezellig bezig te zijn. Boeren zeskampen en tienkampen zijn al eeuwen oud en heten vroeger volksspelen. Deze volksspelen waren uiteindelijk de voorloper van de huidige Olympische spelen. Men kwam vroeger al van heinde en verre om aan zulke spelen deel te nemen.

Tonen

Boerderij-Expeditie Salland Boert en Eet bewust incl. boerenlunch

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 6 beoordelingen
€ 20,- per persoon
Vanaf 4 personen
Heeten
Korte omschrijving

Altijd nieuwsgierig geweest naar wat er gebeurt op een boerderij? Benieuwd hoe er word gewerkt en geleefd? Kom koeien kijken, eieren sorteren en of geiten aaien en doe een opdracht... en daarna heerlijk samen boerenlunchen met de heerlijke streekproducten.

Tonen
Vanaf € 36,50 per persoon
20 tot 100 personen
Nieuw Heeten
Korte omschrijving

Een actief uitje met 6 sportieve spellen. Strijd in teams tegen elkaar, wie is het handigst, snelst of het sterkst? Wie kan het beste samenwerken? Ga deze uitdaging aan samen met je familie, vrienden of collega’s.

Tonen
Vanaf € 36,95 per persoon
20 tot 100 personen
Nieuw Heeten
Korte omschrijving

Een actief uitje met maar liefst 10 sportieve spellen. Strijd in teams tegen elkaar, wie is het handigst, snelst of het sterkst? Wie kan het beste samenwerken? Ga deze uitdaging aan samen met je familie, vrienden of collega’s. In samenspraak zullen we kijken naar al onze activiteiten om tot een leuk arrangement te komen. Aan de rand van de Veluwe actief bezig met diverse activiteiten.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01