starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Boerenpaintball en GPS tocht inclusief Barbecue

Wat ga je doen

Om in de sfeer van het boerenleven te blijven organiseren wij als outdoor activiteit in Eindhoven het zogenaamde Boerenpaintball XL arrangement, waar je bovenop de 150 ballen nog eens 200 extra ballen per persoon mag afschieten.

Met de Boerenknapzakkentocht ga je met rugzak en GPS-apparaat door de Brabantse natuur over paadjes en sluiproutes om uiteindelijk de code van de schatkist te kunnen ontcijferen. Een reuzespannende speurtocht die na 75 minuten eindigt op ons evenemententerrein in Eindhoven.

Voeg daar een Barbecue XL plus onbeperkt gratis drank aan toe, en jouw dag kan niet meer stuk. Of het nu als familieuitje, bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeest bedoeld is, het afwisselende outdoor arrangement Boerenpaintball XL is geschikt voor ieder groepsuitje. Groepen vanaf 15 personen zijn meer dan welkom.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01