starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Boerenmolka met boerenspellen in Midden-Limburg

Wat ga je doen

Als je van spelletjes houdt, moet je een keer meedoen aan onze Boerenmolka met boerenspellen in Haler, Midden-Limburg. Wat jullie te wachten staat is een ontzettend leuk spelletjesprogramma, waarbij je de grootste lol kunt beleven.

Erg leuk is Boerenmolka, waarbij je individueel of in groepsverband met een klomp gaat  kegelen. Wie het eerste 50 punten binnensleept is de winnaar.

Maar ook andere boerenspellen, zoals klomp vangen, boezemblazen, de reuze toren van Pisa, gatenkaas, koemelken, stiervangen of de klompendans leveren hilarische momenten op.

Daarnaast kun je bij ons leuke spelletjes spelen, zoals sjoelen, dammen, schaken, tafelvoetbal, darten, air-hockey en Mens erger je niet.

Een uitje met hoge amusementswaarde, leuk als familie-uitje, bedrijfsuitje of voor het vieren van een kinderfeestje. Voor grote groepen zijn er arrangementen met lekker eten en drinken.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01