starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Boerenlunch en rondleiding op de Boerderij

Wat ga je doen

Voor een gezellige boerenmiddag moet je bij ons zijn! Een gezellige boerenlunch met familie, vrienden of collega's gevolgd door een rondleiding, of andersom.

Begin met een heerlijke boerenlunch in een gezellige omgebouwde hooiberg met plek voor 20 personen op de benedenverdieping en nog eens 20 op de bovenverdieping. In de Voorkamer hangen oude handwerkstukken en er is een oude bedstee te zien. Hier is plek voor 10 personen. De boerenlunch bestaat uit verschillende soorten soep, brood, beleg en drankjes.

Na de lunch krijgen jullie een rondleiding door de boerderij. Het is een Rijks Monumentaal pand uit 1711. Over het hele erf zijn nog prachtige oude elementen te vinden en ook moderne vernieuwingen. We vertellen jullie over de geschiedenis van het woonhuis, de kelder, de karnmolen en de Oudhollandse grupstal. De rondleiding duurt ongeveer een uur.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01