tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Boerenlandspelen in de polders van Kamerik

Omschrijving

Geniet van de buitenlucht, terwijl jullie naar onze boerderij in Kamerik komen voor de boerenspellen. Wij organiseren voor jullie een ontzettend leuke boerenlandsurvival waarin verschillende agrarische spelletjes zijn opgenomen, zoals het Koemelken, Duo-zaklopen of de Kruiwagenrace.

Met het weiland als decor trekken de verschillende teams ten strijde voor het verzamelen van de meeste punten. De boerenspellen zijn voor iedereen geschikt, waarbij groepsleden die niet zo mobiel zijn als coach kunnen optreden.

Met een keuze uit maar liefst 65 verschillende spelonderdelen kan deze boerenspellendag niet anders dan een doorslaand succes worden. Sjieke kleding is ongewenst!

De boerenlandspelen in Kamerik zijn niet alleen leuk als bedrijfsuitje of teamuitje, maar zijn ook erg leuk voor het organiseren van een vriendenuitje, vrijgezellenfeest of geschikt als sportief familie-uitje.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 20,50 per persoon
10 tot 250 personen
2 uur
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01