tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Boerderij-Expeditie Salland Boert en Eet bewust incl. boerenlunch

Omschrijving

Altijd nieuwsgierig geweest naar wat er gebeurt op een boerderij? Benieuwd hoe er word gewerkt en geleefd? Kom koeien kijken, eieren sorteren en of geiten aaien en doe een opdracht... en daarna heerlijk samen boerenlunchen met de heerlijke streekproducten.

Voorbeeld programma:

  • 10.00 uur: Ontvangst met koffie met een huisgemaakt baksel
  • 10.45 uur: Vertrek op eigen vervoer naar de eerste boerderij, met een rondleiding met leuke opdrachten voor de kids. Vervolgens picknicken op strobalen tussen de koeien of...
  • 12.30 uur: Op pad naar boerderij twee, met leuke vragen, opdrachten en veel meer!

De starttijd is in overleg aan te passen.

Elke woensdag en zaterdag is dit uitje te boeken vanaf 4 personen. Voor kinderen onder de 12 jaar zijn de kosten € 15 per kind, en voor ouder dan 12 zijn de kosten € 20 per persoon. Het uitje is inclusief een picknickbox waar heerlijke streekproducten inzitten. Dit uitje is tevens te boeken als teambuilding boerderijexpeditie, met diverse cases, opdrachten en proeverijen met tot slot een evaluatie onder het genot van een boerenlunch. Vraag hieronder vrijblijvend naar meer informatie!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 20,- per persoon
Vanaf 4 personen
3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief lunch

Gemiddeld een 10,0 uit 6 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Beoordelingen

Geweldig!

Een hele leuke en leerzame dag gehad. Goed verzorgd, lekkere lunchbox mee!

Door: Meijer

Zeer geslaagd

Wij hebben ontzettend genoten van de Boerderij-Expeditie. Zo leuk om een kijkje te nemen bij 2 boeren bedrijven. Bij beide werden we begeleid door zeer enthousiaste en bevlogen “boeren”! Een echte aanrader, ook met slecht weer!

Door: Ester
Meer beoordelingen...
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01