tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Meer schilderworkshops
Workshop Bob Ross® schilderen

Beoordelingen voor bob ross® schilderworkshops

Gemiddeld een 9,3 uit 31 beoordelingen

9,4 Beleving
9,4 Begeleiding
9,2 Prijs/kwaliteit

Schilderworkshops à la Bob Ross® - Gecertificeerde instructeur

Super leuke Workshop!

Het was een hele leuke ervaring voor onze gasten, ze waren allen blij verrast met het resultaat. Goede en vriendelijke begeleiding. Super leuke middag!

Door: Holland

Schilderworkshops à la Bob Ross® - Gecertificeerde instructeur

Geweldige ervaring!

Voor een groot deel van de deelnemers was Bob Ross een onbekend begrip, maar na het tonen van een fragment van YouTube zat iedereen in direct in de goede sfeer. Deze sfeer werd door de instructeur mooi opgepakt en binnen 2 uur had een ieder een voltooid schilderwerk voor zich. Niemand van ons (inclusief de organiserende collega's) had verwacht waartoe we met een paar eenvoudige instructies in staat zouden zijn.
Begeleiding heel leuk en ook goed. De enthousiaste groep wordt bij belangrijke instructies er op een prettige manier bij geroepen. Verder veel vrijheid om zelf te proberen én bij een kleine misser of twijfel prettige 1 op 1 aandacht, om de puntjes op de i van onze kunstwerken te zetten. Het slot: alleen maar blije en trotse gezichten onder de collega's zonder daarbij ook maar 1 uitzondering.

Kortom echte aanrader voor zie een bedrijf uitje wil organiseren.

Door: Huisartsenpraktijk

Workshop Bob Ross® in Kerst-sfeer - Gecertificeerde instructeur!

Super leuke workshop met goede materialen. De uitleg van Reginald was heel duidelijk. Iedereen ging met een prachtig Bob Ross schilderij naar huis!

Echt een aanrader!

Door: Stoptoberhuis

Workshop Bob Ross® in Kerst-sfeer - Gecertificeerde instructeur!

Wat een ontzettend leuke ervaring!

Samen met 20 collega's hebben wij een workshop gevolgd. De uitleg en begeleiding was top. En het resultaat was verbluffend. En misschien nog wel het belangrijkste, het was gezellig om dit te doen met elkaar!

Door: IKC

Schilderworkshops à la Bob Ross® - Gecertificeerde instructeur

Zeer geslaagde activiteit op mijn verjaardagsfeest!

Wat hebben we genoten van de Bob Ross schilderworkshop door Reginald! Samen met familie en vrienden geleerd hoe je à la Bob binnen no time een prachtig landschap kunt schilderen, fantastisch! Dankzij de duidelijke en enthousiaste uitleg van Reginald hebben we allemaal onze innerlijke Bob naar boven gehaald en kunnen we vol trots onze creatie aan de muur hangen. Enorm bedankt, Reginald!

Door: Pauline

Schilderworkshops à la Bob Ross® - Gecertificeerde instructeur

Geweldig!

We kregen Reginald met collega Hans bij ons op kantoor langs voor een workshop Bob Ross. En dat was een daverend succes! Goede begeleiding, zeer enthousiast en kundig en iedereen vond het geweldig!

Door: Maarten

Schilderworkshops à la Bob Ross® - Gecertificeerde instructeur

Leuk om met goeie trucs de Bob Boss stijl te leren

Wij hebben met 10 personen deze cursus bij ons op kantoor gedaan. Studio Redzji neemt alle benodigdheden mee. alles werd zo opgesteld dat we zelfs met 1,5 meter afstand toch een leuke team activiteit konden doen! Bedankt voor de gezellige middag!

Door: Yonna

Schilderworkshops à la Bob Ross® - Gecertificeerde instructeur

Heel verrassende workshop en voor iedereen te doen!

We hebben eerst een wandeling in de duinen gehad met een gids van Staatsbosbeheer. Daar konden we al wat inspiratie opdoen. Toen schilderen a la Bob Ross en om goed in de sfeer te komen met pruik! Reginald is gezellig en werkt lekker duidelijk en vlot. Het is voor iedereen ook uit te voeren en je krijgt een verrassend mooi resultaat. Thuis wordt bijna niet geloofd dat je dit zelf hebt gemaakt! Reginald het was heel gezellig met je en een echte aanrader!

Door: Struijs

Workshop Bob Ross® in Kerst-sfeer - Gecertificeerde instructeur!

superleuke avond!

Met 21 deelnemers hebben wij de Bob Ross workshop gevolgd onder de enthousiaste en inspirerende leiding van Reginald. Bij het begin van de avond stond alles al uitnodigend klaar; Reginald had hier ruim de tijd voor genomen. Het resultaat van de 21 kunstwerken was steeds heel eigen en uniek! De 'happy little accidents' waren inderdaad geen fouten, integendeel zij gaven een persoonlijke invulling aan het schilderij!
Zonder uitzondering was iedereen dan ook na afloop super zeer te spreken over de gezellige en sfeervolle avond. Wat ons betreft: zeker voor herhaling vatbaar!!

Door: Sjoel

Workshop Bob Ross® in Kerst-sfeer - Gecertificeerde instructeur!

Activiteit voor iedereen

Wij hebben dit uitje gedaan als groepsuitje met de politie. Iedereen heeft genoten en stond na afloop versteld van zijn of haar kunstwerk. Deze zijn nu her en der terug te zien op de kamers. Reginald kon de groep goed aan en zorgde dat iedereen goed meedeed. Een echte aanrader.

Door: Myrthe
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01