starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
BMX rijden

Cross er op los, stunt en race: ga BMX rijden

Helm op, voeten op de pedalen, stuur vast en cross er vandoor op je BMX

Ken je hem nog, de stoere crossfiets van vroeger? Nu weer helemaal terug en het middelpunt van een actief uitje waarbij je een traject vol met hellingen, afdalingen en bochten mee moet trotseren. Op een indoor, maar veelal outdoor crossbaan probeer je de snelste te zijn.

BMX betekent Bicycle Motocross en kun je beschouwen als een extreme sport die zelfs aan de Olympische Spelen is toegevoegd. Voor het BMX rijden bestaan speciale clinics die jou de basistechnieken aanleren. Qua moeilijkheidsgraad heb je een aantal niveaus; voor beginnelingen, gevorderden en voor degenen die al over het nodige talent beschikken.

Zeer aan te raden als vriendenuitje of voor het organiseren van een vrijgezellenfeest voor mannen. Ook helemaal te gek voor een kinderfeestje. Want vooral kinderen vinden zo’n fietscross helemaal het einde. BMX-en op een speciaal parcours met rythm sessions en kombochten is een belevenis op zich, die je echt een keer moet meemaken.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

1,5 meter

Voor wie nog nooit kennis heeft gemaakt met deze spectaculaire crossfiets, is een BMX Clinic in Amsterdam een ervaring die je echt niet mag missen! Ook als je al wel ervaring hebt is dit een gaaf adrenaline uitje.

Prijs
Vanaf € 15,00 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Locaties
Amsterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Zoeken jij en je vrienden, familie of team een leuke activiteit? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben een breed aanbod aan outdoor activiteiten waarbij kennis, kracht en inzicht op de proef worden gesteld.

Prijs
Vanaf € 15,00 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Locaties
Amsterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Op een unieke locatie bieden wij een combinatie aan van outdoor activiteiten met de nodige afwisseling. Met een vol activiteitenprogramma kunnen jullie je compleet uitleven. Wie weet heb je aan het einde van de dag wel een angst overwonnen, maar in ieder geval ben je lekker actief buiten bezig geweest.

Prijs
Vanaf € 14,50 per persoon
Aantal
Vanaf 5 personen
Locaties
Amsterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01