tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb pine-tree

BMX Clinic in Amsterdam

Omschrijving

Voor wie nog nooit kennis heeft gemaakt met deze spectaculaire crossfiets, is een BMX Clinic in Amsterdam een ervaring die je echt niet mag missen! Ook als je al wel ervaring hebt is dit een gaaf adrenaline uitje.

Met een speciaal uitgestippeld parcours kan iedereen vanaf 8 jaar zich compleet uitleven op onze BMX fietsen. Een terrein vol met interessante hindernissen die je met je BMX moet leren beheersen. Bij een BMX Clinic krijg je nuttige instructies om jouw rijtechniek optimaal te kunnen ontwikkelen, zodat je het hoogst mogelijke rendement uit je crossfiets kunt halen. Met een uitdagend traject zoek je de grenzen op en zul je tijdens het rijden merken hoe ver je kan komen.

Een BMX Clinic is een origineel teamuitje, maar ook een leuke activiteit voor een dagje met familie of vrienden. Het is ook mogelijk met kleine groepen vanaf 6 personen te komen. De duur van de clinic kan 1, 1┬Ż  of 2 uur zijn.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
6 tot 250 personen
Vanaf 1 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?