tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer sportclinics
BMX clinic

Cross er op los, stunt en race op een echte crossfiets

Helm op, voeten op de pedalen, stuur vast en cross er vandoor op je BMX

Ken je hem nog, de stoere crossfiets van vroeger? Nu weer helemaal terug en het middelpunt van een actief uitje waarbij je een traject vol met hellingen, afdalingen en bochten mee moet trotseren. Op een indoor, maar veelal outdoor crossbaan probeer je de snelste te zijn.

Lees verder

BMX betekent Bicycle Motocross en kun je beschouwen als een extreme sport die zelfs aan de Olympische Spelen is toegevoegd. Voor het BMX rijden bestaan speciale clinics die jou de basistechnieken aanleren. Qua moeilijkheidsgraad heb je een aantal niveaus; voor beginnelingen, gevorderden en voor degenen die al over het nodige talent beschikken.

Zeer aan te raden als vriendenuitje of voor het organiseren van een vrijgezellenfeest voor mannen. Ook helemaal te gek voor een kinderfeestje. Want vooral kinderen vinden zo’n fietscross helemaal het einde. BMX-en op een speciaal parcours met rythm sessions en kombochten is een belevenis op zich, die je echt een keer moet meemaken.

Weergave:
1 uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01