Blokarten op het strand bij Outstanding Events

Gemiddeld een 9,3 uit 1 beoordeling
Blokarten
Strandactiviteit
Strandzeilen

In weer en wind en het hele jaar door kun je bij ons terecht voor het Blokarten in Wijk aan Zee en IJmuiden. Een super sensationele manier van strandzeilen waarbij actie, snelheid en een stuk behendigheid om de hoek komt kijken.

Een strandactiviteit voor mannen en vrouwen, jong en oud, sportief en minder sportief, die na een korte en duidelijke instructie binnen 10 minuten over het strand scheuren met hun blokart.

Heb je de wind goed in het zeil kun je langs de branding hoge snelheden ontwikkelen, waar het bij het nemen van spectaculaire bochten oppassen geblazen is, maar waarbij jouw veiligheid uiteraard voorop staat.

Individueel, maar ook als vriendenuitje, vriendinnenuitje, bedrijfsuitje of elk ander groepsuitje is Blokarten een topper onder de strandactiviteiten die je minstens één keer in je leven meegemaakt moet hebben.

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie of een offerte ontvangen.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Vanaf € 22,50 per persoon
2 tot 2000 personen
1 tot 6 uur
Het blokarten was echt heel gaaf. De crew was heel hulpvaardig en aardig. Erg leuk voor een uurtje om een bezoek aan het strand bijzonder en actief te maken.
Lees meer beoordelingen

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest