tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer strand activiteiten
Blokarten

Bespeel de wind en suis in een blokart over de Nederlandse stranden

Ben je klaar voor een onvergetelijke dag vol avontuur op het strand? Bekijk dan nu onze opties voor blokarten en ontdek welk arrangement het beste bij jouw groep past.

Blokarten - Plezier en snelheid op het strand

Ben je op zoek naar een spannende en unieke activiteit om te doen met vrienden, familie of collega's? Dan is blokarten zeker iets voor jou!

Wat maakt blokarten zo leuk?

Blokarten is een activiteit waarbij je in een kleine kar over het strand rijdt met behulp van de wind. De kar is uitgerust met een zeil, waardoor je op hoge snelheden over het strand kunt racen. Het is een unieke ervaring waarbij je volop kunt genieten van de vrijheid en adrenaline die deze activiteit met zich meebrengt. Blokarten is ook een activiteit die geschikt is voor alle leeftijden en niveaus, van beginners tot ervaren rijders. Bovendien is het een duurzame activiteit, omdat je geen brandstof of elektriciteit nodig hebt om vooruit te komen.

Kan iedereen blokarten?

Blokarten is geschikt voor iedereen die houdt van avontuur, spanning en snelheid. Het is perfect voor groepen vrienden, families en collega's die op zoek zijn naar een leuke en actieve dag op het strand. Daarnaast is het ook een ideale activiteit voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of andere groepsactiviteiten.

Deze activiteit wordt het vaakst geboekt door: vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes

5 veel gestelde vragen over blokarten:

 1. Hoe moeilijk is blokarten?
  Blokarten is niet moeilijk om te leren en ervaring met karten is niet nodig. Onze ervaren instructeurs zullen je alles leren wat je moet weten voordat je begint.
 2. Wat moet ik dragen tijdens het blokarten?
  We raden aan om comfortabele kleding te dragen die geschikt is voor het weer. Daarnaast is het belangrijk om gesloten schoenen te dragen.
 3. Hoe hard kan ik rijden tijdens het blokarten?
  De snelheid waarmee je kunt rijden, hangt af van de windomstandigheden. In optimale omstandigheden kun je snelheden bereiken tot wel 60 kilometer per uur.
 4. Is blokarten veilig?
  Ja, blokarten is een veilige activiteit. Onze instructeurs zorgen voor een uitgebreide briefing en veiligheidsinstructies voordat je begint. Bovendien wordt er altijd gekeken naar de weersomstandigheden om ervoor te zorgen dat de activiteit veilig kan worden uitgevoerd.
 5. Kan ik blokarten boeken voor een groep?
  Ja, blokarten is een leuke activiteit om te doen met een groep. We bieden verschillende arrangementen aan voor groepen van verschillende groottes.


Zie ook "Alles wat je wilt weten over Blokarten" voor meer vragen en antwoorden

Wil je blokarten boeken?

Boek nu op onze website en ervaar zelf de sensatie van blokarten. Onze instructeurs staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke ervaring hebt.

Weergave:
6 blokartuitjes
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Blokarten op de Brouwersdam

€ 35,- tot € 59,- per persoon
Vanaf 2 personen
Brouwersdam, Ouddorp (ZH), Brouwershaven
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.9 uit 4 beoordelingen

Blokarten op het strand in Wijk aan Zee of IJmuiden

Vanaf € 25,- per persoon
2 tot 300 personen
Castricum, Wijk aan Zee, IJmuiden
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 2 personen
Westland, Hoek Van Holland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Blokarten op het Westlandse strand

Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 2 personen
Westland, 's-Gravenzande
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01