tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite
Activiteiten

Fantasie wordt werkelijkheid in een Escaperoom

Ben jij toe aan een nieuwe ervaring, aan een ongelofelijk spannende activiteit in een wereld die je tot nu toe alleen maar kende uit een game, boek of film? Stap dan in een andere wereld. Een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt, maar wel een werkelijkheid waaruit je zo snel mogelijk wilt ontsnappen…

Escaperoom uitgelegd

Laat je vrijwillig insluiten in een kamer en probeer hieruit binnen een uur te ontsnappen door puzzels op te lossen, opdrachten zo snel mogelijk uit te voeren, creatief te denken en goed samen te werken met je team. Lukt dit binnen de tijd dan vind je de sleutel of code om de deur te openen en terug te keren naar de gewone wereld. De spanning is enorm en de voldoening als het lukt is ongekend. Dit is in een notendop hoe een escaperoom werkt.

Succesvolle ontwikkeling

Vijf jaar geleden (2013) was de eerste escaperoom in Nederland een feit en nu telt Nederland honderden escaperooms door heel het land waar je je een uur fantastisch kunt vermaken met je collega’s, vrienden of familie. Het fenomeen is komen overwaaien uit de gamewereld, verovert sindsdien de wereld en wordt alsmaar succesvoller.

Magisch avontuur vol actie en adrenaline

De keuze aan soorten escaperooms is groot. De verhaallijnen zijn heel divers: van het oplossen van moordmysteries, tot het ontsnappen aan horrordokters of het voorkomen van een levensbedreigende epidemie-uitbraak. Speel in futuristische werelden, droomwerelden, of maak een reis terug in de tijd naar het oude Egypte of de jungle van Zuid-Amerika, de variëteit is enorm.

Dubbele escape

De combinatie van details en tot in perfectie uitgevoerde decors, de tijdsdruk en een goed verhaal met op de juiste momenten een doorbraak, een hint of een special effect zorgt voor ongekende ervaringen waarover nog lang wordt nagepraat. De omgeving en de opdracht zorgen er samen voor dat je de echte werkelijkheid vergeet en volledig kunt opgaan in de nieuwe wereld die niet groter is dan een kamer. Een escaperoom is dus eigenlijk een dubbele escape: een ontsnapping aan de dagelijkse werkelijkheid en een ontsnapping uit de kamer die voor een uur je nieuwe werkelijkheid is.

Overal en voor iedereen

Check hier de mogelijkheden voor escaperooms bij jou in de buurt of ergens anders in Nederland. Er zijn zelfs mobiele escaperooms die gespeeld kunnen worden op een door jou gekozen locatie en pop-up escaperooms die tijdelijk gespeeld kunnen worden in verlaten panden of oude gevangenissen. En de mogelijkheden zijn nog lang niet uitgeput. Ook voor kinderen zijn er speciale escaperooms.

Spannend tot de laatste minuut…dit wil jij ook!

De missie is simpel: escape of ga ten onder. De weg er naar toe is uitdagend. Het gevoel van overwinning als het lukt, is overweldigend. Een ervaring die je niet wilt missen!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01