tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite load
1001uitjes

Een avontuurlijke dag in DierenPark Amersfoort met PV-actief

Op een stralende dag vol gezelligheid en avontuur kwamen de leden van PV-actief, de personeelsvereniging van BCC, samen in DierenPark Amersfoort. In samenwerking met 1001Concepten en Activents werd een uniek PV-uitje georganiseerd. Met een interactief spel, mooi weer en de prachtige omgeving van het dierenpark beloofde het een onvergetelijke dag te worden voor alle deelnemers. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit PV-uitje en hoe 1001 heeft bijgedragen aan het verzorgen van deze gedenkwaardige dag!

Het programma

Instructies en verwelkoming:

Bij aankomst werden de leden hartelijk verwelkomd door Edwin, een enthousiast lid van het PV-actief bestuur. Met een warme glimlach stond hij klaar om iedereen te begroeten en de dag officieel te openen. Vervolgens ontvingen de deelnemers enveloppen van onze partner Activents, gevuld met instructies voor de interactieve ZooGame. Zij hebben speciaal voor de BCC de app ontworpen en waren aanwezig voor de begeleiding en uitvoer van het spel.

De ZooGame

De ZooGame is een door Activents op maat gemaakt spel dat gedownload kon worden op de smartphones van de deelnemers. Het spel maakte gebruik van GPS-locaties in het park en bood vragen over zowel BCC-gerelateerde onderwerpen als informatie over de dieren in het park. De deelnemers hadden twee uur de tijd om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, foto-opdrachten uit te voeren en groepsopdrachten te voltooien via de app. Een score werd bijgehouden en binnenkort zullen de winnaars beloond worden met prijzen. Het spel was zorgvuldig gemaakt en zorgde voor veel vermaak. Onze partner Activents heeft de app zo ontwikkeld dat de twee uur goed gevuld werden met spelplezier en zij hadden enthousiaste medewerkers mee om speciale opdrachten te begeleiden.

Voorzieningen en vrije tijd

Naast het spannende spel waren er ook andere faciliteiten beschikbaar voor de deelnemers. Een parkeerkaart werd geregeld voor alle gezinnen, waardoor het gemakkelijk was om het park te bereiken en te parkeren. Ook ontvingen de deelnemers een consumptiebon, waarmee ze tussen de activiteiten door iets lekkers konden halen om energie op te doen. Na het afronden van het spel kregen de deelnemers voldoende tijd om zelfstandig rond te lopen en het park verder te ontdekken.

De betoverende dieren en het prachtige weer

DierenPark Amersfoort bood een uitgebreide verscheidenheid aan dieren die bewonderd konden worden. Van majestueuze leeuwen tot nieuwsgierige apen en kleurrijke vogels, er was voor ieder wat wils. Het weer was perfect voor een dagje uit, met stralende zonnestralen die het park verlichtten, maar de temperatuur aangenaam hielden.

1001Concepten: Het creëren van een onvergetelijk uitje

1001Concepten speelde een cruciale rol bij het maken van dit uitje tot een onvergetelijke ervaring. We zorgden voor een gestroomlijnd proces van begin tot eind, waarbij we de behoeften en wensen van de PV-leden centraal stelden.

Het creëren van de anticipatie

Om de PV-leden te informeren over het aanstaande uitje, ontwikkelden we een speciale website waarop zij alle benodigde informatie konden vinden. Deze website diende als een bron van anticipatie, waar ze details over het programma, de locatie en andere belangrijke aspecten van het uitje konden ontdekken. Het boeken van het uitje werd eenvoudig gemaakt door het genereren van boekingscodes, die vervolgens werden verstuurd in een leuk pakketje. Het pakketje bevatte ook een knuffel, die symbool stond voor de dieren in het park en het warme welkom dat ze konden verwachten.

Persoonlijke betrokkenheid

We hielden voortdurend contact met DierenPark Amersfoort om ervoor te zorgen dat het uitje soepel zou verlopen. Door nauw samen te werken met het park, konden we speciale verzoeken van de deelnemers doorgeven, zoals het klaarzetten rolstoelen voor diegene die dat nodig hadden. Dit toonde onze toewijding om aan de individuele behoeften van de PV-leden te voldoen en hen een comfortabele ervaring te bieden.

Samenwerking met het PV-bestuur

Om ervoor te zorgen dat het uitje voldeed aan de verwachtingen van het PV-bestuur, bleven we in nauw contact met hen gedurende het hele proces. We luisterden naar hun wensen, ideeën en feedback en werkten er hard aan om deze te verwezenlijken. Ons doel was om een uitje te creëren dat aansloot bij de visie en de verwachtingen van het PV-bestuur, en we waren vastbesloten om dit te bereiken.

Conclusie

Het uitje van PV-actief in Dierenpark Amersfoort was een doorslaand succes. Het interactieve ZooGame-spel van Activents, de faciliteiten en de prachtige omgeving zorgden voor een dag vol plezier, uitdaging en teambuilding. De leden van PV-actief keerden huiswaarts met mooie herinneringen aan dit avontuurlijke uitje en kijken uit naar de prijsuitreiking voor de winnaars van de ZooGame.

Wil jij voor jouw personeelsvereniging of bedrijf ook een soortgelijk, op maat gemaakt uitje organiseren? Neem contact met ons op en we zullen ervoor zorgen dat jullie een goed georganiseerde en gedenkwaardige dag beleven! Want dat is onze kracht. De medewerkers van 1001 staan klaar om je te ontzorgen en inspireren!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01