tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Black Box - De escaperoom voor grote groepen

Wat ga je doen?

Altijd al een escape room willen spelen met de gehele familie, het hele bedrijf of die ene grote vriendengroep? Dan is de Black Box echt iets voor jullie! De Black Box is een escape room speciaal gemaakt voor groepen tussen de 7 t/m 24 spelers. In Black Box speel je allemaal tegelijk in één escape room. Soms los je een puzzel op in een kleine groep, en op andere momenten zijn alle spelers nodig om een code te kunnen kraken. Maar één ding is zeker: alleen een team dat perfect samenwerkt, kan de Black Box activeren. Blijft jullie team overeind in deze ultieme test?

De test! Het is de uitvinder, John Jacobs, eindelijk gelukt! Hij heeft een machine ontwikkeld die alle beschikbare kennis op aarde opslaat. Maar de uitvinding heeft een keerzijde. Wat als al deze kennis in de handen van 1 persoon komt te vallen? Om dit te voorkomen maakte hij een test. Alleen een perfect team zou deze test kunnen voltooien en de Black Box activeren.

Gaan jullie de uitdaging aan? - Lukt het jullie om de Black Box binnen 75 minuten te activeren? Dan zijn jullie het perfecte team waar we naar op zoek zijn!

Geïnteresseerd in dit pakket?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het pakket

€ 27,50 per persoon (incl. BTW)
7 tot 24 personen
1,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01