tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Binnen Provincie Zuid-Holland

Indoor activiteiten om binnen te doen in de Provincie Zuid-Holland

Filter 478 indoor activiteiten
Weergave:

Er zijn 478 indoor activiteiten gevonden

Filters wissen
Provincie Zuid-Holland
Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
15 tot 150 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Beleef nu de spelshow Puur Toeval! Ben jij opzoek naar een uitje waarbij gelachen mag worden, waarin er wordt gestreden, maar bovenal waarmee iedereen erg veel plezier zal beleven? Dan is Puur Toeval zeker geschikt, lachen is hier niet verplicht maar wel gegarandeerd! Een presentator neemt jullie graag mee in deze bijzondere show op een locatie naar keuze. Nee, geen ‘Ik hou van Holland’ of ‘De slimste mens' quiz, maar een activiteit met unieke rondes.

Tonen
€ 48,- tot € 72,- per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Typetjes, karakters en geluidseffecten staan centraal in de workshop Hoorspel maken. De groep gaat aan de slag met een verhaal en script voor een hoorspel. Het mag zo gek, fantasierijk en creatief mogelijk. Iedereen krijgt een rol in het verhaal en met behulp van leuke stemmen en geluidseffecten komt het verhaal tot leven.

Tonen
€ 35,50 per persoon
10 tot 200 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Het schilderen van het menselijk lichaam is iets van alle tijden. Volg de lijnen en creëer met verf en kwast jouw versie van het lijf dat naakt voor je poseert. Deze workshop is een echte uitdaging.

Tonen
€ 48,- tot € 72,- per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Podcasts zijn wereldwijd populair; online programma’s en radioshows luisteren. Dankzij het internet kan iedereen podcasts beluisteren, maar vooral ook maken en verspreiden. Wat is een goede podcast? Waar moet je beginnen? Hoe werk je een idee uit tot een concrete podcast-show? Welke techniek en apparatuur komt erbij kijken? En hoe verspreid je je podcast? Op deze en meer vragen krijg je antwoord in de workshop Podcast maken.

Tonen

The Last Bottle - Code Kraak spel op locatie in de Provincie Zuid-Holland

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 17,50 per persoon
12 tot 60 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Er is een alcoholverbod ingevoerd in de stad! Nergens is meer een fles te vinden, en om één van de laatst overgebleven flessen te kunnen openen moet je de code zien te kraken. Een spannend code kraak spel voor vrijgezellenfeesten en vriendenavonden.

Tonen
€ 49,- per persoon
Vanaf 4 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Worst maken in jouw eigen unieke setting, of dat nu de bijkeuken of je plezierjacht is? Wij komen naar je toe deze zomer! En samen gaan we worst maken. Het enige wat jij regelt is een goede werkbank/aanrecht, wij nemen de materialen mee. En die zijn goed! In een worst zit vlees en dat komt van onze eigen Goed Gevulde varkens van eigen boerderij die een superleven in de modder hebben gehad. Super verantwoord en 100% eerlijk dus. Die worsten kunnen niet meer mislukken.

Tonen

Maak zelf een zilveren sieraad in het atelier van de edelsmid

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 59,50 per persoon
2 tot 8 personen
Munstergeleen, Reeuwijk
Korte omschrijving

Een leuke, gezellige en creatieve workshop met een glanzend resultaat. Kom bij ons edelsmeden in Reeuwijk of Munstergeleen!

Tijdens een workshop maak je kennis met ons mooie vak en ga je naar huis met een mooi sieraad. Dit alles onder professionele begeleiding van een ervaren goudsmid. Er zijn veel mogelijkheden en voorbeelden beschikbaar om inspiratie op te doen. De workshops worden gegeven in een ontspannen sfeer, we begeleiden je stap voor stap door het hele proces. We werken met kleine groepjes zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Tonen
€ 12,- tot € 24,- per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wij zijn de grootste aanbieder van interactieve quizzen in Nederland. Wij leveren spectaculair quiz-entertainment voor groepen van 20 tot 2000 man. Wij bieden volledige technische-ondersteuning en geven de keuzemogelijkheid uit een breed scala aan professionele presentatoren.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 32 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wij hebben een spectaculaire karaokeshow voor u klaar staan! Altijd al een oergezellig avondje zingen met al uw collega's of vrienden willen doen? Pak de microfoon, steel de spotlight en laat al uw (verborgen) zangkunsten horen. Voor iedereen is een passend pakket samen te stellen. Wilt u oude klassiekers of toch liever populaire hits van nu? Alles kan.

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
8 tot 250 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

De sirene gaat en het commando luidt: INSTAPPEN ! Ga aan de slag met brandslangen en brandblussers. Actief samen bezig zijn, zo ontstaat teamgeest als vanzelf. Want, heb je ooit wel eens een brandje geblust met je collega, of je leidinggevende natgespoten met de brandslang?! Bij ons voel je je een echte brandweerman of -vrouw, en dat in een ongedwongen sfeer, en onder leiding van echte brandweermannen. Mannen die met passie vertellen over hun vak.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01