tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Binnen Provincie Overijssel

Indoor activiteiten om binnen te doen in de Provincie Overijssel

Filter 359 indoor activiteiten
Weergave:

Er zijn 359 indoor activiteiten gevonden

Filters wissen
Provincie Overijssel
Tonen

Workshop Tai Chi in de Provincie Overijssel

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,3 uit 17 beoordelingen
Op aanvraag
20 tot 200 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wij verzorgen inspirerende en hilarische Tai Chi Workshops als bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of energizer bij evenementen of een slopende vergadering.

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 2 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Samen met je vriendinnen een middag/avond vrij over het thema “vrijen” praten? Deskundige Tania Mulder, bekend van TV en tijdschriften, komt bij jullie langs en leert jullie wat mannen echt willen tussen de lakens. Maar ook hoe je zelf meer kunt genieten!

Tonen
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Zin in een hilarische quiz-avond met jouw vrienden, familie of collega’s? Met de Alles Mag Op Vrijdag Quiz ga je in teams de strijd aan en heb je ontzettend veel plezier samen! Jullie worden welkom geheten met een drankje voordat de teams verdeeld worden. Vanavond gaan jullie improviseren, uitbeelden en dansen, maar vooral veel lachen!

Tonen
€ 19,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Toe aan een feestje? Wij bieden dé leukste feestsensatie; Silent Neon Party! Dit pakket biedt het beste van twee werelden.. Silent Disco én Neon Party. Wil jij dus een geweldige avond beleven met de lekkerste hits door je hoofdtelefoon, de fijnste dansjes én alle lichtgevende, knipperende en glitterende versiering? Reserveer dan onze Silent Neon Party!

Tonen
Vanaf € 49,- per persoon
1 tot 50 persoon
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Ons schip behoort niet alleen tot de absolute top van de Nederlandse zeilschepen, maar is ook nog eens bijzonder traditioneel getuigd. Slechts enkele schepen in de chartervaart zijn dwarsgetuigd. Dat wil zeggen dat de zeilen op dezelfde wijze als in de authentieke tijd kunnen worden bediend door jong en oud. Actief meehelpen met het zetten van de zeilen of bepalen van de koers dat kan en mag. Ook op ontspannen wijze genieten van de elemementen; zon, wind en water op een lounge kussen met een lekker hapje en koud drankje in de hand dat kan ook. Kortom deze zeilbelevenis is een aanrader voor iedereen.

Tonen
€ 55,- tot € 65,- per persoon
Vanaf 40 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Koop hotels op de Kalverstraat, betaal je overnachting in München, ga niet langs start, vergroot je kapitaal en win! Bij dit teambuilding programma draait het om aan- en verkoop van onroerend goed. Dagelijkse activiteiten worden nu in praktijk gebracht tijdens het Monopoly XL in combinatie met levensechte team opdrachten.

Tonen

Hier word je helemaal zen van - Patronen kleuren

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,6 uit 3 beoordelingen
Vanaf € 9,95 per persoon
Vanaf 2 personen
DIY-pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Korte omschrijving

Geef een spiegel, fotolijstje, theelichthouder of gekko de mooiste kleuren! Niet alleen rustgevend, maar ook erg leuk om te doen. Bovendien heb je een mooi eindresultaat dat je een plekje in huis kunt geven.

Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
12 tot 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Time Crimes - Escape Case is de nieuwste creatie van de makers van de prijswinnende Escape Room makers van Logic Locks!

Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Lekker swingen is gegarandeerd tijdens deze workshop! Braziliaanse samba betekent vrolijke muziek en schuddende heupen. Wie op zoek is naar een vrolijk uitje, zit dus zeker goed met deze dansworkshop. Neem je vriendinnen, zussen, familie of collega's mee voor een onvergetelijke en blije middag.

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
Vanaf 14 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Druk jij op onze ‘alarmknop’ dan komt onze brandweerauto onmiddellijk naar jou toe. We blussen brandjes en zorgen voor gezelligheid na het sein Brandmeester.  Samenwerken zit in ons bloed, en dat brengen wij over op jullie. Een rookruimte betreden doe je samen, een slang uit rollen doe je samen, een slang oprollen kun je niet eens alleen doen. Iedereen is bezig en iedereen doet mee.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01