tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Binnen Provincie Noord-Brabant

Indoor activiteiten om binnen te doen in de Provincie Noord-Brabant

Filter 505 indoor activiteiten
Weergave:

Er zijn 505 indoor activiteiten gevonden

Filters wissen
Provincie Noord-Brabant
Tonen
€ 69,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Virtual Reality... Iedereen heeft er inmiddels wel eens van gehoord. Maar heb je het ook al eens beleefd? Samen met collega's? Wij bieden je een avond waarin je met collega's geniet van een heerlijk diner, terwijl je in de virtuele wereld de strijd aangaat op de top van de mount everest, in een filmstudio en in een racende bobslee... Zet de bril op en maak je borst maar nat!

Tonen
€ 39,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Een enorme hit voor een vrijgezellenfeest in Eindhoven: de workshop naaktmodel schilderen! Jullie worden ontvangen op onze gezellige locatie in het centrum van Eindhoven. Daar starten jullie met het schilderen van een stilleven. Na ongeveer 20 minuten is het tijd om het stilleven te vervangen door een levendiger object: verrassing! Hilariteit alom.

Tonen
Vanaf € 23,- per persoon
Vanaf 15 personen
Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen
Korte omschrijving

Dit is een leuke binnenactiviteit die zich goed laat combineren met andere activiteiten tijdens een vrienden-, vriendinnen- of familiedag of een gevarieerd bedrijfsuitje. Ook is dit een welkome afleiding die tijdens een vergadering gedaan kan worden.

Tonen
Vanaf € 7,95 per persoon
Vanaf 2 personen
Rucphen
Korte omschrijving

Onze minigolf baan is gethematiseerd in Winterse sferen: Tijdens je tocht langs 18 holes, sta je oog in oog met ijsberen, pinguins en onze Mammoet.

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
15 tot 2000 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Muziek, heerlijk, gezellig, nostalgische, fijn, saamhorigheid, genieten! Dat zijn wel de steekwoorden die deze activiteit omschrijven.

Tonen

Zeepkisten Grand Prix - Mogelijk op meerdere locaties!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 37 beoordelingen
Vanaf € 39,- per persoon
15 tot 200 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Team 1… Ready?... GO! Zeepkisten Grand Prix is een verrassende game, waarbij in teamverband zeepkisten worden gebouwd. De deelnemers sleutelen de zeepkisten in elkaar, maar spelen ook uitdagende spellen om geld te verdienen. Met het gewonnen geld kunnen bijzondere onderdelen worden gekocht om de zeepkist op te pimpen! In een zinderende finale race strijden de teams in de Zeepkisten… Grand Prix!

Tonen
€ 85,- per persoon
Vanaf 2 personen
Geertruidenberg
Korte omschrijving

Het leukste après-ski feest van het jaar. Welkom bij themafeest Gasthoff der Somweber, waar je net zo als vroeger kan genieten van een avondje après-skiën in de bergen. Geniet van een optreden van maffe skileraar Alfonso en zing mee op de beste hits van de Alpenzusjes. Wie kent ''Naar Voren, Naar Achter'' nou niet? Spring en dans mee en jullie avond kan niet meer stuk in onze gezellige après-skihut. Een plek waar het lekker warm is zodat jij met je vrienden, familie of collega's kan bijkomen van de koude ski reis in de bergen.

Tonen

Pubquiz in de Provincie Noord-Brabant - De Andere Kerstquiz

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 4 beoordelingen
Vanaf € 500,- per groep
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

De Kerstquiz welke in 2020 ruim 500 keer is geboekt, staat garant voor een sfeervolle avond met hilarische filmpjes, creatieve vragen en een grote dosis humor!
Onze presentator zorgt voor een echte kerst sfeer waarbij natuurlijk ook een terugblik op het jaar 2021 hoort. 

Tonen
Vanaf € 79,50 per persoon
2 tot 30 personen
Geertruidenberg
Korte omschrijving

Alle hens aan dek! Kun jij het stoere zeemansbestaan aan? Kom erachter op ons piraten themafeest: De Muiterij. Sluit je aan bij de bende van Captain Bluehorn en dein mee op de woeste golven. ARGHH!

In een authentieke sfeervolle herberg aan de rand van een oude stad, verscholen achter muren, bossen en struiken vindt dit geheime muiterijfeest plaats. De welbekende, geheimzinnige en berensterke Captain Bluehorn is de leider in dit gezellige piratenhol. Een aantal van Bluehorns bemanningsleden zijn tijdens de reis overleden aan scheurbuik of zijn verdronken in de wilde golven. Als wraak op dit verlies heeft Bluehorn sluwe plannen gesneden en een nieuwe bemanning bij elkaar geraapt om zo wraak te kunnen nemen op zijn bloeddorstige vijand.

Tonen

Workshop Tassen maken van leer

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 11 beoordelingen
€ 49,- per persoon
2 tot 12 personen
Oosterhout (NB)
Korte omschrijving

Je kiest uit meer dan 300 soorten leer, koeienhuid en prints en maak je tas helemaal naar jouw wensen! Je kunt kiezen voor een clutch, handtas, schoudertas, laptoptas, beugeltas of XL shopper... bij elkaar zo'n 70 modellen.
Je snijdt het leer zelf en je doet de bewerkingen die nodig zijn. Onze stikster stikt de tas in elkaar dus ook geschikt voor linkerhanden :-).

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01