tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Binnen Provincie Flevoland

Indoor activiteiten om binnen te doen in de Provincie Flevoland

Filter 329 indoor activiteiten
Weergave:

Er zijn 329 indoor activiteiten gevonden

Filters wissen
Provincie Flevoland
Tonen

Schilderworkshops à la Bob Ross® in de Provincie Flevoland - Gecertificeerde instructeur

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,3 uit 24 beoordelingen
€ 32,50 tot € 39,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Maak een schilderij in Bob Ross® stijl! Gegarandeerd een artistieke ochtend of middag vol gezelligheid en plezier. Je maakt een landschapsschilderij dat zeker een plekje aan de muur verdient. Je zult versteld staan van het resultaat!

Tonen
Vanaf € 49,- per persoon
1 tot 50 persoon
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Ons schip behoort niet alleen tot de absolute top van de Nederlandse zeilschepen, maar is ook nog eens bijzonder traditioneel getuigd. Slechts enkele schepen in de chartervaart zijn dwarsgetuigd. Dat wil zeggen dat de zeilen op dezelfde wijze als in de authentieke tijd kunnen worden bediend door jong en oud. Actief meehelpen met het zetten van de zeilen of bepalen van de koers dat kan en mag. Ook op ontspannen wijze genieten van de elemementen; zon, wind en water op een lounge kussen met een lekker hapje en koud drankje in de hand dat kan ook. Kortom deze zeilbelevenis is een aanrader voor iedereen.

Tonen
Vanaf € 3.100,- per groep
50 tot 750 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Het bedrijfsfeest Proud 2b fout is het meest foute feest van het jaar. Op dit themafeest kom allerlei foute types tegen.

Tonen
€ 29,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

SYSTEM HACKED! Paniek! Al jullie gegevens kunnen openbaar gemaakt worden. Het systeem bij jullie op kantoor is volledig gehackt. Opeens verschijnt er bij iedereen die hard aan het werk is, een zwart scherm. Groene letters lichten op: SYSTEM HACKED! Natuurlijk willen jullie maar één ding; het systeem herstellen. Om dit waar te maken moeten jullie, samen met je collega’s, talloze puzzels en raadsels oplossen.

Maar wees gerust, paniekaanvallen zijn niet nodig; jullie systeem is natuurlijk niet echt gehackt… We hebben alles onder controle. Jullie worden volledig meegenomen in de wereld van hackers. Een te gekke en unieke ervaring waarbij jullie achter de gevolgen komen van een hackaanval, en belangrijker; hoe dit voorkomen kan worden. Naast een unieke ervaring is deze activiteit ook een serieuze game waarvan iedereen iets opsteekt. Verdiep je in een wereld vol hackers.

Tonen
Vanaf € 22,50 per persoon
8 tot 100 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Voel je op en top vrouw en vier het leven en de dans met deze supervrouwelijke dansvorm. Deze workshop burleske dansen heeft alles in zich: elegantie, gratie, sexy moves en vooral veel fun!

Tonen
Vanaf € 38,50 per persoon
5 tot 100 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Kijk eens met andere ogen naar je collega's of naar jezelf! Ga met uw team aan de slag en maak prachtige portretten in Pop- Art stijl. Met behulp van goeie profielfoto's en carbonpapier wordt het u gemakkelijk gemaakt om het portret te tekenen en kunt uw zich richten op de creativiteit.

Tonen
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Ervaar hoe het is en doe mee aan het Moorddiner, één van de uitjes die wij graag voor groepen en gezelschappen organiseren. Een dinerspel waarbij tussen de gangen van het diner door een moord opgelost dient te worden die zojuist heeft plaatsgevonden.

Tonen

Maak een onvergetelijke Carnaval Lipdub in de Provincie Flevoland

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,0 uit 1 beoordeling
€ 10,- tot € 40,- per persoon
Vanaf 9 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wil je een Lipdub Videoclip maken in Carnaval stijl? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een Lipdub is een muzikale videoclip, uiterst geschikt voor deze gelegenheid en bovendien érg leuk om samen te maken. In de Lipdub die we opnemen, zingt iedereen mee met een swingende carnavals-kraker.

Tonen
Vanaf € 1.365,- per groep
25 tot 75 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wil je een serieus Bingospel spelen, dan moet je niet bij Eddy de Mol zijn. Eddy verzorgt namelijk met zijn 'Charona' een Bingo zoals je nog nooit beleefd hebt. Vol van humor, slappe en scherpe interactie.

Tonen
€ 42,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Maak nu je eigen aflevering van Foute Vrienden of natuurlijk Foute Vriendinnen! Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijke dag. Wij verzorgen alle apparatuur, zoals een onzichtbaar oortje, zender, camera en een lijst met "foute" opdrachten.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01