tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Binnen Provincie Drenthe

Indoor activiteiten om binnen te doen in de Provincie Drenthe

Filter 319 indoor activiteiten
Weergave:

Er zijn 319 indoor activiteiten gevonden

Filters wissen
Provincie Drenthe
Tonen

Minute to Win It inclusief quizmaster in de Provincie Drenthe

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,7 uit 4 beoordelingen
€ 9,- tot € 16,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in de provincies: Utrecht - Gelderland - Friesland - Groningen - Overijssel - Drenthe - Flevoland
Korte omschrijving

De van oorsprong Amerikaanse spelshow Minute to Win It is een erg leuk spel om te spelen met collega's, vrienden of familie. Tijdens het spel moet je met huis- tuin- en keukenmateriaal spelletjes spelen of opdrachten vervullen in telkens 60 seconden. Deze leuke spellen gaan gegarandeerd voor hilarische momenten zorgen. Alles word begeleid door een quizmaster!

Tonen
€ 40,- per persoon
Vanaf 6 personen
Sleen
Korte omschrijving

Manden… je kunt er niet genoeg van hebben!! En met deze macraméslinger is ie helemaal leuk om neer te zetten in je huis of tuin. Dus kom gezellig langs om hem te maken in ons atelier in Sleen. Wij hebben hier binnen een grote ruimte om de workshop te geven maar ook buiten op onze buitenplaats kunnen we ons prima vermaken in de zomer.

Tonen
Vanaf € 49,95 per persoon
12 tot 250 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Met het plannen van je kerstmis bedrijfs-, team- of vriendenuitje kun je niet vroeg genoeg beginnen. Dus laat de voorpret vast van start gaan met het boeken van deze waanzinnige escape room variant die je speelt aan tafel tijdens het diner, helemaal in kerstsferen.

Tonen
€ 69,50 per persoon
Vanaf 9 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Bezorg de bruid of bruidegom in jullie midden een onvergetelijke ervaring als afscheid van het vrijgezellenbestaan. Geniet samen op dit vrijgezellenfeest van een wel heel ondeugend diner afgewisseld met stoute quizvragen en erotisch getinte opdrachten.

Tonen
€ 25,- tot € 32,50 per persoon
10 tot 350 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Nee, we gaan geen echte koeien schilderen, maar polyester koeien. Wij hebben ze in alle maten, van mini tot ware grootte! Kies dus welke koe het beste bij jouw groep past en wij komen met alle materialen naar je toe.

Tonen
€ 55,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Houdt jouw gezelschap van lekker eten, Hollandse gezelligheid en quizzen? Dan is het Ik Hou van Holland diner een aangewezen uitje voor jullie.

Tonen

Pubquiz met hilarische filmpjes in de Provincie Drenthe

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,0 uit 31 beoordelingen
Vanaf € 500,- per groep
8 tot 10000 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Zin in een geniale pubquiz met hilarische filmpjes, creatieve quizvragen en een grote dosis humor? Zoek niet verder!
In 2020 is dit bedrijfsuitje meer dan 500 keer (vooral online) georganiseerd met groepen tot 2500 personen!

Een van onze 25 professionele presentatoren begeleid een van de leukste quizzen die u ooit gespeeld heeft. De teams (4 of 5 personen) geven de antwoorden door via hun eigen mobiele telefoon in een speciale app (of via een openbare link).

Na 90 minuten zijn alle antwoorden automatisch nagekeken en maakt de presentator bekend welk team er met de flinke quizbokaal vandoor gaat!
Bij de bonusvragen gaat het even op het scherpst van de snede. Het team dat het antwoord als eerst weet mag namelijk aan Het Andere Rad draaien. Een van de opties op dit rad is het stelen van punten van een ander quizteam!

Tonen
€ 10,- tot € 19,95 per persoon
10 tot 100 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Het was een feestavond op het Cooltown College. Het schooljaar was bijna afgelopen en de rector heeft een aantal laatste jaars studenten toestemming gegeven om een feest te organiseren voor hun verwachte afstuderen.

Tonen
€ 64,95 per groep
2 tot 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuk spel voor een gezellige dag thuis, met het gezin of met je vrienden? Dan is Beat the Box echt een ontzettend leuke activiteit. Deel het gezin of de vriendengroep op in twee teams en strijd tegen elkaar! Wij sturen jullie een box op die vol zit met kleine, genummerde bakjes. Open het eerste bakje en ga de uitdaging aan die hierin zit.

Tonen
Vanaf € 82,50 per team
Vanaf 2 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

De Kluis in Huis is een zelfstandige escapegame welke op afstand of in verschillende ruimtes tegen elkaar gespeeld kan worden. Speel het als battle tegen je collega’s en laat ze zien dat jullie het slimste team zijn! Jullie krijgen een Kluis en per team van 2-5 personen een koffer en een telefoon opgestuurd. Welk team weet als eerste alle raadsels te ontcijferen en de Kluis te openen?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01