tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Binnen

Indoor activiteiten om binnen te doen

Filter 1024 indoor activiteiten
Weergave:

Er zijn 1024 indoor activiteiten gevonden

Tonen
€ 70,- tot € 130,- per kamer
2 tot 6 personen
Hoofddorp
Korte omschrijving

Jullie willen graag het magische zwaard genaamd Excalibur bemachtigen. Dit zwaard wordt door de koning bewaard in de schatkamer van zijn Middeleeuwse kasteel. Het is aan jullie om dit ongezien voor elkaar te krijgen binnen het uur, want de koning is op rooftocht en zal zijn zwaard zeker nodig hebben.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in de provincie Utrecht
Korte omschrijving

Tijdens deze workshop Ibiza armbandjes maken, rijgen jullie gezelligheid, kleur, vrolijkheid en kraaltjes samen tot een set unieke Ibiza armbandjes. Een vrolijke en creatieve activiteit voor een feestje met je collega’s, familie of vriendinnen.

Tonen
Vanaf € 29,95 per persoon
8 tot 500 personen
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Scheveningen
Korte omschrijving

Een diner was nog nooit zo spannend als dit diner. Tijdens een heerlijke maaltijd met je collega’s, familie of vrienden, moeten jullie hersens ook aan het werk. Er moeten namelijk puzzels opgelost en codes gekraakt worden. Ander sloopt het slecht met jullie af…

Tonen

Leuke en swingende Djembe workshop

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,2 uit 14 beoordelingen
Vanaf € 15,- per persoon
8 tot 100 personen
Mogelijk in de provincies: Utrecht - Brabant - Zuid-Holland - Zeeland
Korte omschrijving

Wil je eens wat anders met een vrijgezellenfeest, verjaardag, straatfeest of familiedag? Afrikaans trommelen is een superleuke en verbindende activiteit. Leef je helemaal uit op de trommels en zet een swingend stuk muziek neer. Gegarandeerd veel plezier, interactie en saamhorigheid. Dit maakt jouw feestje tot een feest!

Tonen
€ 37,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Hoogeveen
Korte omschrijving

Ontdek tijdens de workshop het ‘vrolijke’ schilderij schilderen of de mindset van je collega’s ook volijk is of die van je vriendinnen.

Tonen
€ 32,50 per persoon
4 tot 10 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Een creatieve uitdaging om met je team, vriendengroep of familie middels een stilstaand beeld of serie van beelden uiting te geven aan een emotie, gevoel, spreekwoord of proces. Omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden is het op die manier mogelijk ook de minder verbaal krachtigen zich te laten uitdrukken.

Tonen
€ 25,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Veluwe
Korte omschrijving

Erg gaaf om te doen! Met wedstrijdelement! Een schiet-toernooi met verschillende schiet disciplines zoals; luchtdruk pistoolschieten, handboogschieten en kruisboogschieten. De begeleider geeft instructie en organiseerd het toernooi. Hij of zij zal de teams aanmoedigen en het wedstrijdelement er in houden.

Tonen
Vanaf € 39,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Een uniek concept: word kandidaat in onze spelshow en speel het razend populaire 30 seconds! Dit is je kans om in een echte spelshow te zitten. En nee, we bedoelen niet in het publiek.

Tonen

The Last Bottle - Code Kraak spel op locatie

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 17,50 per persoon
12 tot 60 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Er is een alcoholverbod ingevoerd in de stad! Nergens is meer een fles te vinden, en om één van de laatst overgebleven flessen te kunnen openen moet je de code zien te kraken. Een spannend code kraak spel voor vrijgezellenfeesten en vriendenavonden.

Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
12 tot 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Time Crimes - Escape Case is de nieuwste creatie van de makers van de prijswinnende Escape Room makers van Logic Locks!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01