tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Indoor activiteiten

Beoordelingen voor indoor activiteiten

Gemiddeld een 9,5 uit 1.026 beoordelingen

9,6 Beleving
9,6 Begeleiding
9,4 Prijs/kwaliteit

Expeditie Robinson Escape - Wij komen op locatie in Nederland

Bedankt voor de onvergetelijke verjaardag van mijn zoon!

Super topfeest afgelopen zondag, 10 kinderen (9-10 jaar) lekker gespeld, samengewerkt, uitdagende opdrachten en vooral veel plezier van gehad! De dames van Next Generation Sports hadden alles onder controle, goed georganiseerd. Van tevoren goed contact met Fabienne gehad, snel gereageerd op mijn vragen en suggesties, open voor overleggen erg professionals!! De kids waren super tevreden, de dag daarna op school moeten ze nog van alles te vertellen! Bedankt voor het onvergetelijke verjaardag van mijn zoon.

Door: Sandra

Beschilder je eigen (tuin)decoratie - Wij komen op locatie

We hebben genoten

Wij hebben met 8 dames genoten van de leuke workshop en van de heerlijke lunch die door Astrid werd verzorgd. De resultaten waren zeer geslaagd, mede door de handige tips. Het was een gezellige middag. Astrid bedankt👍

Door: Josje

Escape Bootcamp - Een super tof en actief feestje

Een enorm succes!

Vandaag heeft mijn zoon met 11 vriendjes een escape bootcamp feestje gehad in Haarlem.
Een enorm succes! De combinatie van (sportieve) spelletjes en nadenken was super! De kinderen hebben 2 uur lang plezier beleefd!
De organisatie is top!

Door: Charline

Een echt 30 Seconds kampioenschap met presentator - op elke locatie in Nederland

Een aanrader!

Het was een erg gezellige, sportieve en spraakzame avond!

Door: Birgit

Escape Bootcamp - Een super tof en actief feestje

Wat een top feest was het!

Wat een top feest was het. Ons zoontje werd 8 jaar en wij hadden de Escape Bootcamp geboekt. Communicatie was zeer vlot, vriendelijk en duidelijk. Het feestje was fantastisch, origineel en de kinderen waren lekker actief bezig en tussendoor kregen ze wat lekkere hapjes. Zoontje riep zelfs na het feestje ik wil volgend jaar weer. Hartelijk dank!

Door: Judy

Kinderfeestje Escape voetbal - Wij komen bij jullie op locatie

Professioneel en zeer goed verzorgd!

Ik raad het oprecht aan. Een professioneel verzorgd feest met veel kindercadeaus ook met drankjes en hapjes. De kinderen bevestigden dat dit het beste verjaardagsfeestje was dat ze ooit hebben gehad en nog een paar dagen herinnerden ze zich gezamenlijke sportactiviteiten. Ik heb aanbevolen. Iwona

Door: Iwona

Workshop droomtassen maken van leer - in ons atelier in Oosterhout

Prima!

Een gezellige workshop. We kunnen het iedereen aanraden.

Door: Anita

DISC-Kwiz- Interactieve workshop voor teams: verbeter jullie samenwerking

Dit was het teameffect wat wij zochten!

Wij hebben in het kader van onze teamsamenwerking een DISC-Workshop geboekt. Dit was een succes. De Rode personen in ons team wilden zelfs puzzelstukjes jatten! Het werd duidelijk wat ieders persoonlijkheid was en er ontstond meer begrip voor elkaar. Dit was ook het doel van de dag. Aanrader voor iedereen die zijn teamontwikkeling én samenwerking wilt verbeteren.

Door: Romy

30 Seconds kampioenschap met presentator én onbeperkt borrelen met lekkere hapjes - op één van onze prachtige locaties

Het was een zeer geslaagde avond!

Het was een zeer geslaagde avond. Ieder team was aan de beurt en speelde tegen elkaar in meerdere samenstellingen. De organisatie was top. Jeroen weet heel goed het publiek aan te voelen en daar zich op aan te passen. De prijzen en de gehele organisatie was uit handen waardoor wij (PV) zelf ook een leuke avond uit hadden. Jeroen is makkelijk te bereiken en bespreekt van te voren de hele avond goed met je door. Kortom een avond genieten voor jong en oud. Zeker een aanrader voor een leuk uitje voor een personeelsvereniging ook voor grote groepen. Ook de locatie was top geregeld, genoeg parkeergelegenheid. Wij waren met een grote groep en het restaurant bracht alle gerechten vlot door. alle gerechten waren van goede kwaliteit en smaak. Na het eten gingen we naar een klein zaaltje waar het spel gespeeld ging worden. Na het spel volgende de prijsuitreiking ook dit was leuk in elkaar gezet, er was zelf een special prijs voor de meeste fanatieke speler. Hierna was er nog gelegenheid om aan de bar met collega's na te borrelen en de leuke avond af te sluiten.

Kortom een zeer geslaagde avond.

Door: Roy

Workshop Surinaams koken - bij jou op locatie

Gezellig, los en leerzaam.

Gezellige vrouw. Leuke begeleiding.
Zeer belangrijk lekker menselijk. En erg leerzaam.

Door: Chantal
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01