tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer bingo spellen
Bingo

Plezier en prijzen wachten op jullie, streep de getallen af en roep bingo!

Bingo is een activiteit die altijd garant staat voor gezelligheid en plezier. We hebben een breed scala aan verschillende bingo's in ons aanbod, waaronder foute bingo's, muziek bingo's en zelfs crazy bingo's. Bekijk ons aanbod en kies de bingo die het beste bij jou past.

Waarom is bingo een leuke activiteit om te boeken?

Bingo is een gezellige activiteit die altijd voor een leuke sfeer zorgt. Maar onze verschillende soorten bingo's geven net dat beetje extra aan je evenement. Wat dacht je bijvoorbeeld van foute bingo, muziekbingo of crazy bingo? Er is voor elk wat wils en er is altijd wel een bingo die bij jouw gezelschap past.

Wat is de doelgroep van deze activiteit?

Onze bingos zijn geschikt voor iedereen die van een gezellige activiteit houdt. Of je nu met vrienden, familie of collega's bent, bingo is altijd een succes. Onze verschillende soorten bingo's maken het aanbod nog veelzijdiger en geschikt voor verschillende doelgroepen.

Bingo’s worden vaan aangevraagd voor: vriendenuitjes, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

5 veel gestelde vragen over bingo activiteiten:

 1. Wat is bingo precies?
  Bingo is een kansspel waarbij spelers nummers op hun bingokaart afstrepen. De speler die als eerste alle nummers op zijn of haar kaart af heeft gestreept, wint de prijs.
 2. Wat voor prijzen kan ik winnen bij een bingo?
  De prijzen die je kunt winnen bij een bingo verschillen per evenement en per spel. Meestal gaat het om prijzen die aansluiten op het thema van de bingo. In overleg is het vaak ook mogelijk om prijzen zelf te verzorgen zodat ze passen bij jouw bedrijfsevenement.
 3. Wat zijn de verschillende soorten bingo's die jullie aanbieden?
  Wij bieden verschillende soorten bingo's aan, waaronder foute bingos, muziek bingos en crazy bingos. Bij een foute bingo draait het om een tikkeltje foute en vooral hilarische opdrachten en vragen met vaak een erotisch randje, bij een muziekbingo om het herkennen van muzieknummers en bij een crazy bingo om gekke opdrachten.
 4. Is bingo alleen voor ouderen?
  Nee, bingo is niet alleen voor ouderen. Het spel wordt gespeeld door mensen van alle leeftijden en is een leuke en gezellige activiteit voor iedereen.
 5. Hoe lang duurt een bingo?
  De duur van een bingo hangt af van het type bingo dat wordt gespeeld en het aantal spelers dat meedoet. Over het algemeen duurt een bingo tussen de 1 en 3 uur.

Bingo’s zijn een van de meest geliefde en gezellige activiteiten die er zijn. Of het nu gaat om een foute bingo, muziekbingo of crazy bingo, je zult gegarandeerd een geweldige tijd hebben met vrienden, familie of collega's. Boek nu een van onze bingospellen en creëer herinneringen die je nog lang zullen bijblijven!

 

Weergave:
18 bingo's
Allemaal kerstelementen Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.7 uit 6 beoordelingen

The Christmas Quiz met muziekbingo - Het ideale teamuitje voor de kerstborrel

€ 19,95 per persoon
20 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 29,95 tot € 35,- per persoon
20 tot 80 personen
Mogelijk op elke locatie in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Flevoland, Utrecht
Bekijk uitje
Tonen
€ 49,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Arnhem, Lochem, Beekbergen, Nieuw Heeten
Bekijk uitje
Tonen
€ 24,20 tot € 27,80 per persoon
12 tot 600 personen
Eindhoven
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 45,- per persoon
20 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 22,- per persoon
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01