tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Bijlwerpen in Eindhoven

Wat ga je doen?

Sinds de uitvinding van de bijl bestaat bijlwerpen als een eeuwenoude sport. Onlangs heeft deze sport zijn weg gevonden naar Nederland en heeft Eindhoven in Brabant een aantal officiële bijlwerpbanen geopend. De werpafstand bedraagt 6,1 meter en het doel bestaat uit vijf delen. Door de bijl in de roos te werpen, kunnen deelnemers in één uur zoveel mogelijk punten verdienen.

Bijlwerpen is meer dan alleen een bijl naar het doel gooien en hopen op een treffer. Het vereist vaardigheid en ritme. Het gooien van de bijl zelf is niet al te moeilijk, maar het vergt precisie om te voorkomen dat het onderste deel van het blad het doel raakt en alleen de bovenkant de secties raakt. Daarnaast is het belangrijk dat de bijl minstens één keer om zijn as draait. Het geheim zit in consistent gooien met de juiste vaardigheid en geduld, niet zozeer kracht en snelheid.

Wil je het bijlwerpen combineren met andere activiteiten? Maak er een arrangement van. Je kan het bijvoorbeeld combineren met Prison Island, Shuffleboard, Jeu de Boules en/of Curling.
Ook is het mogelijk de activiteit uit te breiden met een bittergarnituur of een diner. Gratis parkeren is een mogelijkheid.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,50 per persoon (incl. BTW)
4 tot 100 personen
1 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands, Engels, Duits en Frans
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01