starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Big Friends Forever fotoshoot - Dikadootje

Wat ga je doen

Iets te vieren? Vier je vriendinnenuitje of vrijgezellendag met vriendinnen en maak er een waar Big Friends Forever party van!

Geen feest zonder gebak, daarom wordt gestart met een welkomst woord en kan de taart worden aangesneden. Van deze gelegenheid wordt gebruik gemaakt om het verloop van de fotoshoot uit te leggen.

Over het algemeen zullen eerst groepsfoto's worden gemaakt, zodat iedereen een beetje kan wennen aan het flitslicht en het poseren. Vervolgens krijgt iedereen een soort mini fotoshoot waarbij het voelt hoe het is om een dag in de spotlights te staan. De totale fotoshoot neemt circa 2,5 a 3 uur in beslag, dit is afhankelijk van het aantal personen.

Diverse accessoires zoals boa's, brillen, hoeden en sieraden worden ter beschikking gesteld. Hiermee kunnen jullie helemaal los gaan en willen jullie daarnaast nog specifieke accessoires meenemen dan kan dat uiteraard ook. Beter te veel dan te weinig! Dit geldt ook voor kleding. Zorg voor wat verschillende kledingsets. Voor de groepsfoto's is het handig dat de kleding een beetje op elkaar afgestemd is en voor de solo foto's is dat voor iedereen persoonlijk. Het belangrijkste is dat je je lekker voelt bij de kleding die je aantrekt.

Na de fotoshoot worden de mooiste foto's bewerkt en weggezet bij een fotovakcentrale. De foto's kunnen worden besteld en met de tegoedbon heb je direct korting op de bestelling! Een vrijgezellen fotoshoot is inclusief een canvasdoek naar keuze (max. 40x60). Gaat de voorkeur uit naar een ander kado of liever geen canvas, neem dan contact op met Dikadootje voor een aangepaste offerte.

Vrijgezellenfeest: een foto op canvas van 40x60 voor de toekomstige bruid!

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01