starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Bierproeverij op elke gewenste locatie in Nederland

Wat ga je doen

Voor een lekkere en gezellige activiteit waarbij beleving, proeven en sfeer voorop staan, kies je tijdens een bedrijfsuitje of vrienden dag voor een bierproeverij op elke gewenste locatie. Proost!

Tijdens deze originele bierbelevingsactiviteit waarbij al je zintuigen worden geprikkeld, ga je tweeënhalf uur lang bier proeven in een gezellige sfeer, waarbij een interessant en humorvol verhaal wordt verteld. Uit mooie proefglazen proeven jullie vijf verschillende soorten bier die oplopen in smaakintensiteit. Wij nemen een mooie selectie aan bieren mee die je mee op avontuur nemen door wereld van bier!

Geef de proeverij een extra culinaire invulling want wij combineren bijpassende happen (bapas) met de bieren waardoor er een echte smaaksensatie ontstaat. Een ideale borrelactiviteit voor een vrijgezellenfeest, familiedagje of bedrijfsuitje.

Ga bierproeven op een eigen gekozen locatie in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Breda, Den Bosch of in een andere plaats, want deze bierproeverij is door heel Nederland mogelijk. In Nijmegen hebben wij een proefkelder onder de Stevenskerk in het centrum waar we gezelschappen kunnen ontvangen. Voor al onze bierbelevingen geldt een minimum aantal deelnemers van 15 personen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01