tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer workshops accessoires maken
BH pimpen

Stof, vilt, lint, kralen, knopen, roosjes, strass, kant, versieren maar

Workshop BH pimpen: Maak een kunstwerk van je BH

Heb jij ook bh’s die superlekker zitten, maar waar je toch een beetje op uitgekeken bent? Dan is de workshop BH pimpen de oplossing. Zo maak je van je lievelings BH of juist van een BH die je hiervoor niet zo vaak droeg, omdat je hem saai vond, een prachtexemplaar. Bij deze workshop draait het om detail, kleur en durf. Je kunt van allerlei materialen gebruik maken om er iets heel bijzonders van te maken. Gebruik applicaties, roosjes, pailletten en diverse stoffen en kleuren om het helemaal naar je eigen smaak af te maken.

Lees verder

Het gaat om jouw BH en jouw smaak dus je kunt je creativiteit de vrije loop laten. Voor een duidelijke uitleg en het toepassen van de materialen is er een workshopbegeleider die ook leuke voorbeelden laat zien en handige tips heeft. Zo leer je niet alleen om je BH zo mooi mogelijk te pimpen, maar ook nog andere technieken om van stof mooie dingen te maken.

Je kunt van heel veel kleding iets heel leuks of anders maken met behulp van een beetje creativiteit en allerlei materialen. Dat kan met een workshop kleding pimpen.

Er worden workshops BH pimpen georganiseerd op vaste locaties door heel Nederland in leuke ateliers, inspirerende workshopruimtes of gezellige zaaltjes. Maar informeer ook naar de mogelijkheid om de workshop bij je thuis, op het werk of op een andere zelfgekozen locatie te doen.

Wanneer is het leuk om workshop BH pimpen te doen?

Deze beetje gekke, extravagante workshop is leuk om te doen met een groep vriendinnen tijdens een leuk vriendinnenuitje. En voor vrijgezellenfeesten met de meiden is dit ook een leuk idee.

Weergave:
1 bh's pimpen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01