tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Alle uitjes

Beoordelingen voor alle uitjes

Gemiddeld een 9,5 uit 2.189 beoordelingen

9,5 Beleving
9,6 Begeleiding
9,3 Prijs/kwaliteit

Een echt 30 Seconds kampioenschap met presentator - op elke locatie in Nederland

Spannende gezellige fanatieke avond

Na zelf meerdere keren mee gedaan te hebben bij een horecalocatie, nu gekozen voor een professioneel kampioenschap bij ons op het werk. Jeroen zorgde voor een goede voorbereiding, hij is super flexibel en de avond verliep door zijn organisatie heel soepel. De collega's hebben genoten, gestreden en vooral ook erg veel gelachen. Het verzoek om het nog een keer te organiseren ligt er al. Tot de volgende keer.

Door: Boukje

Te gekke pubquiz voor jong en oud - met quizmaster op elke locatie

Aanrader

Soepel contact, snelle reactie. Leuke Quizmaster ter plekke. Er wordt goed meegedacht. Erg tevreden!

Door: Rachel

Miss Fucksia's bingo show

Echt een aanrader!

Het was echt heel leuk en gezellig. Goed georganiseerd, leuke interactie en ontzettend gelachen. Blij dat ik Miss Fucksia had gevonden tussen de 1001 activiteiten. Echt een aanrader! Groetjes Lizzy

Door: Lizzy

Een echt 30 Seconds kampioenschap met presentator - op elke locatie in Nederland

De collega's hebben een fantastische avond vol gezelligheid gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

Goede voorbereiding. Jeroen reageert snel op vragen en denkt ook goed mee. Ik was helaas zelf door ziekte niet aanwezig maar de collega's zijn stuk voor stuk super enthousiast. We gaan dit toernooi zeker nog een keer organiseren.

Door: Bianca

Maak samen een Vrouwen Lipdub

Geweldig!

Dit was de perfecte start van ons vrijgezellenfeest om lekker het ijs te breken en meteen los te gaan! We hebben echt genoten en konden ons even terug in de 90s bevinden. Met name de hele beleving was goud waard! Klaas had goede tips voor ons en nam ruim de tijd. Heel fijn. En het resultaat kregen we heel snel aangeleverd. Al met al helemaal top!

Door: Nicole

Beschilder je eigen (tuin)decoratie in Leimuiden

Gewoon heel erg leuk! Aanrader!

Wij hebben met zn 6en van bijna 10 tot 68 jaar een hele gezellige middag gehad in Leimuiden! We begonnen met de moeilijke taak om uit al het leuks een tuinornament te kiezen, de keuze is reuze! Vervolgens hebben we middagvullend, met drinken en wat te snoepen geschilderd. Astrid liet ons vrij, maar stond de gehele tijd klaar met materialen, tips en leuke technieken om onze ornamenten nog mooier te maken. Onze startniveaus waren gerust verschillend, maar het resultaat was bij iedereen een succes. Kortom een aanrader voor een gezellige middag met een mooi ornament voor thuis!

Door: Kim

Workshop tassen maken van leer - in ons atelier in Oosterhout

Super leuke workshop

Hele leuke workshop, enthousiaste begeleiding, prachtige materialen en met unieke tas naar huis.

Door: Nathalie

Workshop modeltekenen of schilderen met hapjes en drankjes

Super leuke activiteit en echt iets geleerd

Echt een aanrader

Door: Hilde

Een echt 30 Seconds kampioenschap met presentator - op elke locatie in Nederland

Goeie organisatie, lekker enthousiast! Fijn en snel in de communicatie. Aanrader voor leuke team night out!

Het was een leuke avond! Onze hele groep werd er enthousiast van en iedereen deed goed mee! Goeie betrouwbare organisatie, lekker enthousiast! Fijn en snel in de communicatie. Aanrader voor leuke team night out!

Door: Elke

Schilderworkshops à la Bob Ross® - Gecertificeerde instructeur

Geweldige ervaring!

Voor een groot deel van de deelnemers was Bob Ross een onbekend begrip, maar na het tonen van een fragment van YouTube zat iedereen in direct in de goede sfeer. Deze sfeer werd door de instructeur mooi opgepakt en binnen 2 uur had een ieder een voltooid schilderwerk voor zich. Niemand van ons (inclusief de organiserende collega's) had verwacht waartoe we met een paar eenvoudige instructies in staat zouden zijn.
Begeleiding heel leuk en ook goed. De enthousiaste groep wordt bij belangrijke instructies er op een prettige manier bij geroepen. Verder veel vrijheid om zelf te proberen én bij een kleine misser of twijfel prettige 1 op 1 aandacht, om de puntjes op de i van onze kunstwerken te zetten. Het slot: alleen maar blije en trotse gezichten onder de collega's zonder daarbij ook maar 1 uitzondering.

Kortom echte aanrader voor zie een bedrijf uitje wil organiseren.

Door: Huisartsenpraktijk
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01