starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Bella Ciao - Casa de Papel Citygame

Wat ga je doen

Denken jullie dat jullie ‘El Professor’ aan kunnen? Aan de hand van de veelbekeken Netflix serie La casa de Papel is onze nieuwste Citygame tot stand gekomen. Lukt het jullie om met je team alle raadsels op te lossen. Dit kan in een van de 40 aangeboden steden tijdens deze interactieve Citygame.

Het spel

Het lijkt erop dat ‘El Professor’ via een onbekende app in contact is met het team. In deze app zit de locatie verstopt waar welke criminelen nou eigenlijk heen moeten na hun ontsnapping.
En wat ook ontzettend belangrijk is… waar en wanneer de groep bijeenkomt voor een volgende kaping.

De Spaanse politie vraagt jullie medewerking om hem en zijn team tegen te houden!
Door verschillende hersenkrakers, raadsels, opdrachten en locatie missies zullen jullie er hopelijk achter komen wat de plannen van ‘El Professor’ en zijn team zijn.

Wat kun je verwachten?

Het spel kan gespeeld worden in een van de 35 binnensteden van Nederland of België. Wat handig is, is dat je zelf kan bepalen wanneer je het wilt spelen en hoe laat. Wanneer de boeking bij ons binnen is ontvang je in de mail alle spelmaterialen, de uitleg en een toegangscode om het spel te kunnen starten.

Gebruik al je kennis en creativiteit en misschien het internet om met je team de raadsels die door ‘El Professor’ zijn achtergelaten op te lossen. Samenwerking is dan ook erg belangrijk in dit spel. Tijdens het spel ontdekken jullie allerlei mooie plekken in de stad.

Het spel duurt gemiddeld 2 uur maar je mag er zo lang over doen als je zelf wil!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01